Det årliga kortet så klart - 17 juli

Idag hängde mamma med ut för att köpa våra magneter. Har blivit lite av en tradition.

Runt hörnet där brorsan bror finns en butik med en del Amsterdam magneter och det fick så klart vårt besök.

Jag hade som mål att köpa den som hade gått sönder men tyvärr hade de inte den kvar men jag hittade en annan som fick ersätta den trasiga.

Några andra magneter blev det, eftersom man kan ta 3 för €7.
Mamma gick hem efter det. Jag passade på att gå till kanalen som jag tar det årliga kortet på. Det får man ju inte missa eller hur?
Hade tur att träffa på Cristina på vägen så jag kunde ge henne magneterna så slapp jag bära på dem.
Spigelgracht 2019. Sedan blev det muesumplein och den butiken där för att köpa en kasse som mamma ville ha och en ask till mig att ha min tandtråd i som är ett måste i väskan för jag klarar mig inte utan det.
Har en kasse i samma mönster som jag köpte förra året och det var den kassen mamma ville ha, detta är en läppstift ask och det är ett motiv som Van Gogh målat som synes i asken.

Hade tänkt att gå till Rijksmuseum men mamma klarade inte av det men Nattvakten lär ju stå kvar.

Passade på att ta lite andra bilder på kanaler.
Spigelgracht från andra hållet, Rijksmuseum syns där bakom med sina torn. Brorsan bor på den gatan som går in vid Beiga huset i miten av bilden till höger så det är inte långt borta till det kulturella från honom.
Prinsengracht är denna kanal som är full med båtar under pride. Det är så häftigt att se måste jag säga.
När man kom hem till brorsan så blev det att packa väskan så mycket man kunde.

Hur har fet gått med myggen? Jag virade in mig bra och klarade mig undan bra ända tills ett par nätter innan vi skulle åka hem. Jag hade fått en vid hakan som jag först trodde var en finne för den kliade inte, men några minuter senare dök en upp mitt på pannan och det såg man var ett bett. 
Jag hade tagit mina allergitabletter och det gjorde nog att de inte kliade så mycket. Sedan bet en mygga mig i örat och den svullnade upp och kliade men gick ner efter några dagar.

Mamma fick så stora bett så armen svullnade upp. Hon behöver gå till en läkare som kan ge henne tabletter som funkar för henne.

Imorgon åker vi hem.
Kramizz
#1 - - Louise:

Vilka underbara bilder har alltid velat åka dit! :)

Svar: Du får passa på att åka dit. Mycket fin shopping.
Pernilla Johansson