Året som har gått 2018

Då har man gått in ett par dagar in på 2019 och dags att se tillbaka på vad man gjorde 2018.

Denna gång skall jag göra lite annorlunda, det kommer bli 12 bilder, en för varje månad. Det kommer bli svårt för det är fler bilder man vill visa men får väl skriva lite om det istället.

Januari
Hade en känsla att ett halsband som jag har tittat på skulle vara på rea men kom aldrig till den butiken och det blev att jag tittade in i slutat av januari och såg den på rea, men då fanns bara en färg kvar, jag gillar silver men det fanna bara rosé kvar och det var den sista. Jag kunde inte låta bli att köpa det halsbandet.

Halsbandet är av mitt favoritmärke Michael Kors.
Februari
Beställde och fick hem en bok om där mina släktingar kommer ifrån. Det var faktiskt de som bosatte sig först där i de byarna.
Alltid intressant att läsa om ens historia, vart man kommer ifrån.
Mars
Denna månaden bokade jag några roligheter som jag kommer säkert skriva om senare. Denna månaden var det mycket arbete för vi hade vår stora cup och den firade 20 år.
Under denna cup så gick min byrå sönder, min snälla kollega hängde med till IKEA så jag kunde köpa en ny byrå.
April
Nu var det dags att Tommelilla åker ut och en ersätter skall in. Jag bestämde mig att nu är det på tiden att byta ut min gamla röda soffa mot en ny divansoffa.
Min tand som har krånglat en tid och som jag fått gå och rotfylla skall nu få en krona, första jag tänker är att det har man inte råd med och precis när man beställt en ny soffa.
Jag hade sådan tur, den taden ingick i frisktandvården för att det var en infektion i den. En sådan lättnad, Men det har tagit tid Hållt på den tanden i ca 1 års tid och om jag inte hade haft frisktandvården så skulle jag behövt betala 17 000-20 000 kr.

Maj
Soffan är nu på plats och jag passar på att köpa ett nytt soffbord från Chilli. Det blev riktigt bra. Är så nöjd med soffan och bord.
Jag gjorde en Lashlift och färgade ögonfransarna, det blev super och de såg långa ut för en gång skull. Men jag tror inte jag gör om det för mina ögonfranser ville hela tiden vrida sig så de åkte hela tiden in i ögonen och det var inte trevligt.
Nya glasögon fick det bli men jag kan inte vänja mig vid progressiva och fick förklaringen att det är svårt för  många som är närsynta som jag är. Jag får antingen ha dessa glasögon eller flera par för olika tillfällen. Får se vad jag gör nästa gång.

Juni
Amsterdam resan är äntligen bokad, härligt att få komma iväg till min favorit stad igen.

Äntligen fick jag mina nya kuddar till soffan, två av dem var restade. Det blev Carolina Gynning kuddar.
Besökte en gammal stad, Sigtuna nör man var där i 3 dagar på personalkonferens.
Årliga besöket på Internationella matmarknaden gjorde man.

Juli
Min dator började sjunga på sista versen, skärmen började bli lös. Fick bli en Gaming dator då jag börjar spela The Sims 4 igen.

Flög till Amsterdam och var där i 11 dagar och shoppade en Michael Kors klocka som jag gillar väldigt mycket. Men resan slutade inte bra. Lilla Hannes mådde inte bra de sista dagarna och vi höll inte på att komma hem för de klagade på buren, blev att köpa en ny bur så vi kom hem.

Någon dag efter vi kom hem så fick det bli att Hannes fick somna in, för han blev aldrig bra och han har problem med hjärtat.
En av de sista bilderna på Hannes i Amsterdam.

Mycket het sommar, 30 grader nästan varje dag och det är torka och man längtar efter regn för det behövs då vattennivåerna sjunker och har än idag inte hämtat upp sig. Läste att det skulle behöva över 4 meter snö för att vi skall få tillbaka vatten nivån igen.

Augusti
Frysen pajade, hade tur att en varning kom och jag kunde rädda en del av maten. Hade inte så mycket iden.

Älskar Sims och har kommit igång med mitt byggande igen och får uppskattning av det jag gör av andra simspelare.
September
Var på Ombrelli för första gången och åt god italiensk mat. Inser att man bor i en vacker stad.
Jag och mamma hyrde en stuga i Ullared och var och shoppade loss, det var en sak som jag bokade i början av året. Alltid trevligt att komma iväg. Denna gång kunde vi ta det lugnt och gå tillsammans. Funderar på om det inte blir Hotell nästa gång.

Oktober
Kalender måndag, det var dags att kolla in om man skulle ha en kalender i år, jag kollade vloggar där det finns många som visar vad som finns i. Jag kollar för jag vill ha en kalender som jag vet att jag kommer använda produkterna.
Jag bestämde mig för Lookfantastic och beställde hem den. Fick inte ur huvudet hur fin The Body Shop stora var så det fick bli även den också.
Tyckte mamma var värd den också så jag köpte en till henna också och tur var väl det för när jag skulle lämna den så härde jag hur det forsade vatten men såg inget. Anmälde det och det gjorde att mammas förråd rensades ut totalt.

November
Årliga besöket till Falbygdens ost blev det. Alltid kul att komma i väg lite.
Var på bio med vännerna och såg en bra film Bohemian Rhapsody och vi var och åt på Basilka innan som hade en fin buffé.

Sedan var jag på min andra sak jag bokade i mars Kort, Glad och Tacksam med Pernilla Wahlgren. Hade en bra plats och den var riktigt bra med många skratt.
December
Blev en resa till Göteborg och shoppa lite och gå runt och kolla. Åkte buss och det gick hur smidigt som helst att åka så. Vi gick inte vilse och det är ju bra.

Julbordet med jobbet var i Kosta och vi passade på att gå på marknaden, men tyvärr var det inte speciell men vackert var det. Vann en plåtburk som blev bra att ha godis i.
Detta var bara några nedslag av mitt år, tog inte med allt för det skulle blir för långt inlägg och det var menningen att det skulle vara 12 bilder och så blev det.

Ha en riktigt gott 2019, spännande och se vad det har med sig.
Kramizz
Taggar: Årskrönika;

Kommentarer :

#1: Louise

Vilka underbara bilder! Halsbandet var väldigt fint! Hoppas du får en fin helg! :D

Svar: Tack så mycket, det samma :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :