Vad har hänt... med statistiken?

Kollade till bloggen idag för jag skulle lägga in lite inlägg och ser att statistiken i natt har ökats som attans.

Jag ligger runt 25-35 besökare och ett antal fler sidvisningar.... men i natt har det varit över 600 sidvisningar.

Statistiken har legat nere några dagar och sedan händer detta. Får kolla imorgon om det är mer normalt igen.
Har lite svårt att tro att någon har suttit och kollat in 600 inlägg på min blogg.
Tänk om man kunde ha ca 600 besökare varje dag, då hade man haft ett krav på sig att skriva... vet inte om det hade varit bra när man jobbar och vardagarna ser det samma ut.
 
Jag har över 700 besökare på en månad, alltså ingen stor blogg precis. Förra bloggen jag hade så var det jag hade hade per dag, jag tror det var något elektroniskt som ordnade besökare för det var inte många som kommenterade bloggen mer än skräp emellanåt. Och det kommer det på denna blogg också. Så det är kansle något elektroniskt som ökat statistiken i natt också. Hoppas att det inte forsätter för det visar ju inte den rätta statistiken.

Senare idag kommer Lookfantastic boxen upp, jag fick den i torsdag. Kan säga att jag snart kan highlighta mig så jag lyser till månen. 😂

Skall visa i ett senare inlägg alla highlighters jag har... av de jag har är det endast en jag har köpt, de andra kommer i boxar och kalendrar. Jag har haft fler men de har jag gjort mig av med på ett eller annat sätt.

En annan liten sneak peek är att jag köpt lite nytt här hemma som jag fick i fredags, det kommer också upp under veckan som kommer.

Ha det då gott
Kramizz

Kommentera inlägget här :