Massor med highlighters

I senaste Lookfantastic boxen fick man med en palette med highligter. Jag började undra hur många highlighter har jag?

Det var att börja plocka fram de jag har och inser att jag har väldigt många. Då är det ändå inte allt jag har fått, vet att jag haft några som jag har gjort mig av med på ett eller annat sätt.

En del highlighers är enskilda eller i paletter medans andra är i paletter med andra produkter till ansiktet som contour, bronzer och blush.

Av de jag har är det endast en som är köpt resten kommer fårn Lookfantastic, Glossybox och kalender.
Ja ni som kan smink kan ju säga vilken av dem som är köpt.
Varför har jag kvar så många... kan ju sälja dem... problemet är att jag har varit så nyfiken att jag har testat dem så därför kan jag inte sälja dem.

En närmare titt på dem.
1. Laura Geller - Gilded Honey (Högst upp till vänster i guld) Är en highlighter jag fick med min första Lookfantastic boxen.

2. Morphe - Spark (den fyrkantiga bredvid nr 1) Denna gillar jag faktiskt för den är lite mer diskrett och den fick jag med en Lookfantastic box.

3. Karl Lagerfeldt Model Co (under nr 1 och 2) En färgad highligher, jag fick denna med Glossybox.

4. Illamasqua - Deity (stor ljusa bredvid 2 och 3) Denna fick jag i kalendern som Lookfantastic hade 2018 och den kom nog den 25 december. Ingen billig highlighter tror den ligger runt 400 kr.

5. Sleek makeup - Distorted dreams är paletten med 5 st färger i de flesta är krämiga och jag gillar den längst ner till vänster som är torr och ger ett litet mer multifärg. Jag fick denna för ett litet tag sedan i Glossybox.

6. Laura Geller - Ballerinna är en flytande illuminater. Vet inte hur man skall använda denna, har lagt den i lådan men funderar på att den skall vandra vidare. Fick den i Lookfantastic påskägg.
Nu lite mer palletter, jag inser att en av dem och det är den senaste skulle varit med på första bilden.

7. BellaPierre - Heatwave som har 5 st highlighters i och kom med Lookfantastic ni i augusti. ca pris 345 kr

8. Caia - Sassy en palette med contour, bronzer, blush och highlighter, Sassy är den ljusaste av 4 olika paletter som finns. Detta är den jag har köpt för 395 kr. Caia lär vi nog inte se i en box då det är än så länge ett litet märke.

9. Sleek - light 373 är en lite palette med contour, blush och higlighter. Denna fick jag i Lookfantastic box för ett litet tag sedan.

10. HD Brows Lookfantastic denna palette har 3 foundation, contour, blush och highlighter. Jag fick denna i Lookfantastic kalendern 2018 i låda 1.

Det är några stycken man har... 😂😂😂
Får snart skaffa mig en sminkhörna här hemma med allt jag har... kan ju säga att jag inte behöver köpa en enda highlighter.

En liten sneak peek är att en ögonskuggspalette kommer i Glossybox denna månaden... jag har fått några i boxar innan. skall visa dem i ett annat inlägg framöver.

Är det någon ni gillar i min lilla samling? Saknar jag någon? 😉

Ha en härlig dag
Kramizz
Taggar: Skönhet, Smink;

Kommentera inlägget här :