Äntligen lite svalka

Förra året fanns det inga AC att få tag på när vämen låg i, så i år skall jag skaffa en tänkte jag. Blev det lätt?

Nja, kollade runt lite i början av sommaren men då hittade jag ingen för de hade väl inte fått in dem, så efter Amsterdam resan och när värmen kom åter med 30 grader så ville man ha tag på en AC.

Hittade en K-rauta som hade hemkörning till bra pris, så jag beställde den på torsdagen den 25 juli. Fick svar att den var beställd.
Dagen efter så såg jag att den inte var skickad och tyckte det var konstigt för över ett dygn brukar det inte ta, så jag ringde för att kolla, för de hade kanske andra förhållningstider.
Såg även att det var slut i lagret på hemsidan, det var 4 stycken när jag beställde, såg att det minskade ner till 3 st när jag hade beställt.

Hittade att leveransen tar 2-5 dagar. Då räknar man med att 1-2 är skicka och tiden från företaget till posten.

K-rauta svarade att den kommer ta tid för det är högsäsong nu och han ville avsluta samtalet så fort som möjligt, kändes inte så tillsmötesgående.

Måndag och Tisdagen gick och ingen AC skickad, så onsdagen så skickade jag ett mejl till dem och frågade varför den inte är skickad för den borde ha kommit till mig nu.
På deras hemsida så stod det att det kan ta 24 timmar innan svar och det gjorde det ungefär så på torsdagen gick jag svar att det var fel i deras lager, AC har inte funnits inne.

Kunde de inte ha sagt det när jag ringde sent dagen efter... ca 1 dygn efter jag gjorde beställningen.
Om de ser att det är i fel i lagret efter min beställning, varför meddelar de inte mig på en gång?

K-rauta har lite brister där tycker jag... någon mer beställning därifrån blir det inte för min del.

Hur blir det med AC?... hettan försvann och det blev svalare.

Jo da det står en AC här hemma nu.
Har bara testat den lite så den funkar för det är ingen värme nu precis inne. 1 vecka efter beställningen blev det att åka till City Gross och köpa denna AC. Kom undan med 500 kr lägre pris. Får hoppas att den kommer funka bra.

Ser inte ut som värmen kommer på ett tag men man vet aldrig den kan fortfarande komma.

Ha en skön lördag.
Ktamizz

Kommentera inlägget här :