House in the desert - The Sims 4

Jag ville fortsätta att göra ett liknade hus som jag gjorde för ett tag sedan så det liknade stil på husen på samma gata.

Ett svart tegelhus lite på höjden på en ökenmark fick det bli. Kan tillägga att en uppdatering med free stuff kom så man ville se det skrivbordet m.m. Sedan hade de lagt till debug saker som husvagn och kaktusar från StrangerVille spelet. Men jag förstår inte varför de inte kan lägga till debug bilarna också, de har ju funnits ett tag nu.

Kan det vara så att ett paket med bilar kommer att komma ut?
Sims teamet har sagt att inom 6 månder kommer de släppa ett stuff paket, ett game pack och en expansion. Jag tror att vi kommer få ett stuff paket först för en game pack släppte de sist och innan dess en expansion.
Spännande att se vad det blir, många hoppas på universitet, jag skulle vilja ha lite mer åt farm eller lantgård. Lite djur alltså. I sims 3 fanns det hästar och det vet jag en del saknade.

Nu till huset jag gjorde... lite bilder...nj mycket bilder som vanligt.
Inne i huset ser det ut så här.
Jag blev nöjd med huset som har stora ytor och fönster.

Inga CC i huset, tavlorna finns i galleriet och är tavlor som simmar har målat efter referens. Kolla in Tiya33 tavlor för de är riktigt fina.

Ha en skön helg
Kramizz
Taggar: The Sims, The Sims 4;

Kommentera inlägget här :