Glossybox - April 2019

Jag blev väldigt överraskad fredagskväll när jag upptäckte att jag fått Glossybox i brevlådan.

Postnord har ju börjat med att de regestrerar att paketet är lämnat i min box men de gjorde inte det i fredags så då trodde jag att jag har inte fått min Glossybox.

Därav blev jag förvånad.
Men jag måste säga att det är en tråkig box denna gången, ja det är användbart men tråkig. Som en del skrev i en grupp på Facebook att allt kan man ju gå in och köpa i en butik. På sätt och vis håller jag med om detta.
Tandkräm tycker jag är tråkigt att få men visst man använder det och för min del börjar min ta slut. Även om jag inte brukar köpa detta märke så skall väl det funka om det inte är någon konstig smak som jag inte gillar.

-417 och bryngelen är väl detom man minst kommer få tag på men det andra finns lätt att få tag på i butik.
Vad tycker ni, är det en box ni hade gillat att få?

Jag betalar 139 kr för denna box och värger ligger på strax över 300 kr. Jag saknar det lilla extra som Glossybox brukar ha i de flesta boxarna jag har fått.

Glöm inte kolla in äggveckan som startar i morgon måndag och slutar måndag där efter.
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Kommentarer :

#1: Amanda Jansson

Alltså, serisöt.. väntar på min box nu, inte nog med att den är försenad för 3e månaden i rad, utan någon som helst kompensation.. Sen har jag inte varit nöjd med min box sen i januari/februari.. Sa upp min prenumeration, så trött på förseningar och verkar ändå bara bli besviken på produkterna som glossybox väljer att leverera numera i sina boxar... så håller helt med dig, allt detta går att köpa själv i affär! Och får jag som jag såg en annan få, en deodorant då känner jag verkligen att det gått för långt. Förstår när dom tog med brilliant smile tandkrämerna i boxarna, för den lilla tuben kostar ändå 99kr och den stora 139-149, men denna tandkräm kostar inte ens 40 kronor i affär.. Nej sjukt besviken.. sjukt... kommer kika in på din blogg någon mer gång 😊 ha det bäst!

Svar: Tråkigt att den är försenad, jag har varit förskonad från detta med förseningar, det är endast den i julas som var sen för att de hade satt fel adresser på den. Jag hade tur att få en box men alla hade inte det, tanker på den kräm som var i som var värd så mycket och den kompensationsbox de fick var löjlig för det var saker man hade fått innan.Tandkräm är så tråkigt att få... jo en tandkräm som man inte hittar i en vanlig affär eller är dyr är ju en helt annan sak. Ja April boxen var ingen höjdare. Välkommen åter och kolla in här. :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :