Ted Baker

För några år sedan upptäckte jag detta märket i Amsterdam och deras shoppingkassar. Jag funderade på om jag skulle köpa en, men det blev inte av, sedan såg jag att de skulle öppna en butik runt hörnet (som min bror säger) där brorsan bor. Så förra året så blev det ett besök i Ted Baker butiken och kom ut med en kasse.
Den blev helt perfekt att ha matlådan i m.m. snygg också, sedan att det var rea på den gjorde ju saken ännu bättre. Jag försöker att handla märkesgrejer på rea, varför betala dyrt när man kan få det billigare.
Denna svarta har jag använt flitigt men har känt nu under vintern att den är för liten när man har vantar mössa m.m. liggandes i den om man går inne m.m.

Har inte sett att de har någon butik eller att någon annan butik har detta märke här i Jönköping. Men förra veckan så fick jag och kollegan ett infall att kolla om det finns ett ställe att beställa den ifrån. Vi hittade Zalando som hade några små och stora shoppingväskor. Så det blev en beställning där. Min första från Zalando, det gick snabbt att få den. Beställde på onsdagen och fick paketet på måndagen.

Denna finna shoppingväska blev det.
Nu får mina saker plats :)
Är nöjd med den likaså min kollega. Det blir att kolla i Amsterdam sedan om de har någon annan på rea så kan man byta lite emellanåt men olika mönster.

Kan säga att jag inte har sett någon i Jönköping som går med dessa shoppingväskor. Finns säkert men jag har inte sett någon.
Mina fina blommiga Ted Baker shoppingväskor.

Tacksam om ni har tips om de säljs billigt någonstans.
Ha en skön onsdag
Kramizz
Taggar: Shopping, Ted Baker, Väska;

Kommentera inlägget här :