Nytt i köket, garderoben och lite pyssel

Denna veckan har jag varit så trött på kvällarna, jag har knappt hunnit att sätta mig i soffan förrän jag har somnat. Lite väl tråkigt när det blir så då kvällen försvinner helt.
Varit mycket på jobbet som har tröttnat ut huvudet efter att koncentrera sig på det, så kommer man hem och slappnar av, då kommer tröttheten.
 
Som jag skrev om för ett tag sedan så beställde jag lite från Tupperware och det levererades nu i veckan.
De röda är det jag har beställt den blå burken fick man. En multikvarn och en hackare/visp makapär som skall vara jättebra. Bara några drag i snöret så skall det vara klart.
 
Någon som vet varför denna burk so  man fick har som ett hål, är det för att hänga upp eller är det en annan funktion. Var ju inte på ett party för då hade de säkert berättat varför den är utformad så här.
Var på a6 i måndags för att kolla efter en lång kofta och hade en sådan himla tur att hitta en på rea som jag gillar. Den var mycket nedsatt, gav 100 kr för den, hittade en topp också för 151 kr. Inte illa att få det till 251 kr.
Vecka  innan handlade jag 2 andra toppar och den blå matchar koftan.
Koftan är mörkblå, bilderna är superkassa det blir så i mörkret.
 
I onsdag efter att kämpat på med spelschema inför cup så passade vi på att ta oss ut på lunchen till Hemmahallen. Jag kom hem med ett pussel och en matta som är större än den jag har.
Tänkte att om jag skulle våga mig på lite större pussel så kan det vara bra att ha en större matta. Så kan man ha 2 pussel på gång samtidigt, passar mig som är lite ombytlig av mig. 1500 bitar blev ser denna gång, har inte pysslat med så många bitar innan som  mest har det varit 1000 bitar för mig.
Vet en som håller på med ett pussel på 6000 bitar, undra hur det går för henne, måste kolla upp det. 
 
I torsdag var min kollega på shoppingtur som jag hängde på, men jag höll mig från att handla, har blivit en del handlande nu den sista tiden. Min kollega hittade äntligen gardiner till hennes dotter som hon blev så nöjd med.
 
Ikväll är det Melodifestivalen, del 2, får se om det är något bra denna gången. Appen funkar si och så.
Ha en underbar kväll
Kramizz 
Taggar: Pussel, Shopping, Tupperware;

Kommentera inlägget här :