Stora förändringar

Ja det skulle man säga att fredagen var.
Såg att någon hade ringt på mobilen i fredags, kollade upp det och såg att det var målarfirma, aha tapetsering av mitt kök :)
Ringde upp och på tisdag kommer det ske, så nu blir det att plocka bort lite i köket så de kommer åt att måla och tapetsera.

På måndag så blir det att välja tapeter och det har jag redan gjort på sätt och vis, skall bara meddela vilka till kontoret på området.
Kul att få lite förändringar...

Sedan blev det hem för att göra en annan förändring. Det blev en snabb sväng igenom Asecs för att går till andra bussen. I ögonvrån såg jag pennor som var billigt pris på Panduro som jag gick förbi... så det blev de pennorna och jag hann med bussen.
Mycket folk var det nu på Black Friday dagen. Bussen som kom var full men fok och tur och väl steg nästa anna av så man fick en plats att sitta på.
Kommer vissa pennorna i ett annat inlägg... och skriva om alla mina pennor jag har... inser att jag har för många, hehe

Efter jag kom hem blev det att dra till frisören och klippa mig som verkligen var på tden, men jag passade på att färga håret också... något som jag inte gjort innan.
Tonat har jag gjort innan men aldrig färgat det.
Som tonåring blekte jag det en gång och aldrig mer...
Känner mig så vacker när man sitter och väntar på att bli brun i håret.

Resultatet det blev så här...
Kul med lite förändring ;)

Tanden håller sig lugn än så länge. Inga värktabletter idag... gott.
Nu väntar man på Så mycket bättre, inte den bästa säsongen men något att titta på, ingen direkt favorit detta året måste jag säga.

Ha en go lördagskväll
Kramizz
Taggar: Förändring;

Kommentarer :

#1: Sara

Jättesnyggt!

Svar: Tack!
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :