Trevlig helg

Oj vad denna helg har gått fort.
Det är nu färdigpyntat hos mig och det är nu gott att se allt vara klart nu :) Det enda som saknas nu är granen, men den kommit inte upp förrän helgen innan julaftonen. Nu är det lite väl tidigt för min del att sätta fram granen. Men den kommer nu lyssa upp i vintermörkret :)

I fredags blev det tvättning för jag skulle hem till min kusin Emma på lite trevligheter.
Min kusin Marie och hennes dotter Moa hämtade mig vid kl 6,30 på morgonen sen bar det av till Ucklum (nära Stenungsund) där min kusin Emma bor. I en annan bil åkte min fastrar Bitte, Marie-Ann och Ingela. Så vi var
framme ungefär samtidigt.

Jag och Ingela blev ensamma efter en stund när de andra åkte på spa och njöt. Vi hade det trevligt att titta lite på TV och prata en massa.
Sen blev det fullt hus när de kom hem.

På kvällen blev det gott gott med skaldjur... västerbottenpaj som jag smakade på för första gången, räkor, krabbklor, havskräftor, gratinerade musslor.
Ser så gotta ut va? Det var gott när det är färskt.
Vi var sju personer och det enda som gick åt var gratinerande musslorna för de var Ingela galen i hehe... blev hur mycket räkor som helst över.

Jag blev med katt hehe, Emma har en lite ungkatt som heter Ekis som lade sig i mitt knä och spann för fullt, man vet ju inte hur de vill bli kelade/kliade men något gjorde jag väl rätt hehe.

Hon fick syn på ett flygfä och det var lite ståhej i fönstret, så Ingela fick rädda lampan som var i fara ett tag och vickade.
Hon spanar...
Där är den... gillar detta foto på henne...
Tillslut lyckades hon fånga den.

På kvällen blev det Så mycket bättre men tyvärr så hörde man inte så mycket för en faster babblade hemskt mycket under programmet... såg att pappa hade ringt så jag ringde upp men han hade somnat för att han hade kört från Norrland och är ju inte helt återställd ännu efter operationen med 2 bypass, ny klaff m.m. som de mocklade med honom...
Pratade med Karolina en stund istället som nog var lite avis på alla skaldjur som fanns på bordet.

Många av oss hamnade i sängen vid 23 tiden för man har varit uppe tidigt och sedan var natten händelserik... jag och Ingela fick dela en våningsäng och tjatade en del när hon kom till sängen och skulle upp på överslafen vid 1 tiden på natten..
Sen vaknade man vid 4 och sedan vid 7 tiden och då såg jag att min faster som sov nere på soffan var vaken så var vi ensamma en stund tills de andra vaknade.

Vi år lite frukost innan vi åket hemmåt vid 11 tiden, så man var hemma vid 13 tiden... passade på att pynta det sista jag hade kvar att göra och sedan blev det Direkten och hämta ut paket...
En julklapp till mamma som grabbarna bus hade fixat med som jag alltid åker på att ordna och betala för också... de vet hur man skall göra hehe ;)
Vi ger inte julklappar med det ser lite öde ut under granen... hehe tänker på förra julen när PP var så julsjuk, han satt och kollade på paketen och tog ett paket och började öppna... tur det var det paket som var till honom. Första gången han gjorde något sådant.
Strax innan han snodde paketet.

Passade på att ringa pappa idag och pratade lite med honom. Han höll på att göra älgbiffar, han hade fått med sig älgkött från släktingar i norrland.

Nu blir det en lugn kväll och kolla på Allt för Sverige och Spårlöst... får se om man kan hålla sig vaken nu efter inte sovit så mycket i helgen.

Ha en trevlig kväll
Kramizz
Taggar: Hund, Katt, Mat, Skaldjur;

Kommentarer :

#1: Kajsan

Låter som en trevlig helg!

Kramar

//Kajsan

Svar: Ja Kajsan det var det verkligen :) Kram
Pernilla Johansson

skriven
#2: Anneli

Vad gott, kul att ni hade så trevligt. Ha en bra vecka kram ♥

Svar: Tack! kram
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :