Stockholm resa

Då har dagen kommit, jag har tagit ledigt för att ta det lugnt hemma.

Jag lade ut en bild på Facebook som jag inte anade skulle bli så träffande.

Marie kom och hämtade mig vid ett tiden. Vi pausade i Nyköpingsbro, oj vad varmt och gott det var där. 17 grader i solen. Härligt.

Sen vid Alby stannade vi till vid en mack för att få igång gps på Marie telefon. Bara det att Marie telefon satte inte igång den. Jag fick testa på min gps för första gången och den funkade fint.
Innan vi hade fått igång den insåg vi att vi missade infarten till Liljeholmen.
Vi blev hänvisade in till stora Essingen. Vi hängde på vad gpsen sa. Insåg sen att vi hamnade på samma plats igen och om vi hade gjort en u sväng hade vi sluppit denna Essinge turen. Ja vi skrattade så vi låg dubbelvikta.

Strax innan detta ringde Bengt och jag sa att Marie körde och vem jag var, men han hörde inte detta. Trodde först det var Marie sen när vi skulle lägga på fattade han att det var jag.
Han hade ingen aning att vi var i Stockholm.

Vi kom hem till Nicke till slut. Som bor jättefint här på Liljeholmen.
Vi bestämmer oss för att det blir pizza till kvällsmat.
Riktigt god pizza.

Det är Marie och Nicke som är på väg in på pizzerian.

Vi hann in en sväng på Hemköp och köpte gott gott. Varför tror vi att vi skall få i oss det efter pizzan?

Jag tog kokt skinka, räkor och mozzarella på min pizza. Det tog lång tid att få den, mycket folk så man kunde gissa att det var ett bra ställe.
Det låg väldigt vackert vid vattnet.Oj vad mätt man blev. Sen blev det soffan efter att gjort iordning sängkläderna. Lets Dance tid.
Gick inte så bra för Benjamin idag. Vals är inte hans dans.
Jag och Marie vi skrattet oss igenom det. sen var det serien med amerikanen som flyttar till sverige och där blev det en massa skratt. Nicke undrade vad vi skrattade åt. Han slutade tillslut att fråga oss.
Vi lyckades se vem som åkte ut och kan säga att det var fel person. Patrik skulle åkt.

Vilken soffa Nicke har, snygg som attans. Har blir min sovplats denna helg.Nu har jag sprungit ett antal gånger på toa, så är det när man dricker en massa vatten innan man skall sova.
Klockan närmar sig fyra på morgonen kanske dags att sova lite till.Här är bilen som blev så passande. Ja vem vet man kanske är synsk. He he.

Ha en skön lördag nu
Kramizz

Kommentera inlägget här :