Testar Oster Nail Filer

Ja idag var det dags att testa den nya klofilen... visst den låter och var lite svår att använda för det hål där man skall sticka in klon i hamnade på baksidan.
Hannes tyckte inte det var så kul med det och bråkade... sen är de ovana också.
PP var lugn. Nu valde vi att inte fila ner dem på en gång utan varje klo fick bara en liten filning sen får man ta detta då och då för att de skall bli vana vid det.
Dammade gjorde det och luktade.

Efter vi var klara med första gången så satte jag på filen igen... i närheten av Hannes, han bara luktade och viftade på svansen så han har inte blivit rädd för den och det är bra.På väg till mamma så såg jag att stegen stod kvar, det gjorde den i fredags också men då trodde jag de arbetade forfarande men det verkade de inte ha gjort.Tur det är kallt så ingen har öppna fönster eller balkonger för hur lätt är det inte för en "tjuv" att ta denna och klätra in hos någon.Ja snart kommer toaletterna och duschen på plats inför stambytet som börjar om ca 5 veckor. Imorgon får man se hur mycket de har gjort i källaren... Tvättajm.

Lilla kotten tittade fram när jag gick hem... han håller till på min gård, hoppas bara han få vara ifrred för barn och ungdomar eller andra "idioter" som tro de är fotbollar eller annat.När han såg mig sprang han in i en port, han sprang nog in i en buske sen :0)

Ha legat en sturnd och lyssnat på en bok... Häxjakten som är del två av Isfolket böckerna.
Nu blir det lite Columbo innan det blir sängtajm.

Ha det gott
Kramizz
Taggar: Igelkott;

Kommentera inlägget här :