Året som gått

Snart lämnar vi 2014 bakom oss... vad har man varit med om detta året då. För att jag skall komma ihåg det så blir det att kolla i bloggen vad man har skrivit, visst man har missat en del, men vad gör väl det, man kan inte ta upp allt.

Januari
Hamnade på Bio, Hobbit - Smaugs ödemark, första gången helt själv som jag gick på bio, men så är det när vännerna inte gillar denna typ av film. Min fösta 3D film jag kollade och fick ett WOW moment.

Började lite med att skaffa en massa nagellack... beroende NÄÄÄ inte jag hehe

Blev en Bio film till... Hundraåringen, men Eva och Kajsa. Säger så här NÄÄÄ filmen var inget vidare och boken var inget vidare... inte min typ av filmer eller böcker.

Tråkigt var att Maria i USA gick bort, hon skulle snart fylla 50 år. Det kan gå snabbt och att det skall vara en lunginflammation som skall ställa till det.

Februari
Pusseltokig, satt mest på kvällarna och pusslade. Går jag in för en sak så gör jag det...

Mars
Jobbade första gången på Fair Play Cup som jag i alla år har arbetat med anmälan... kul att se alla unga människor brinna så för Innebandy.

Sen blev det en kul resa med kusin Marie, vi åkte till Stockholm och bodde hos våran kusin Nicke. Vi gjorde stan, i hela 6 timmar vandrade vi runt och mina fötter klarade av detta, det var så kul att de inte förstörde detta.
Sen blev det musicalen Priscilla

Åt en av de godaste pizzorna jag har ätit.

 
Så klart kom jag hem med en väska...
Kan säga Musikalen var jättebra, med många skratt, jag skrev faktiskt i Pernilla Wahlgrens blogg om detta, så min kommentar hamnade faktiskt i henne blogg när hon lade ut några kommentarer i en text i hennes blogg.

April
Blev Helsingborg i år också, det var dags för SDF-SM för juniorer. Vi hann även med lite shopping.

Jag gillar att gå ut och ta foton så det blev en liten vårfototur men inte så lång. Det är så härligt när det börjar slå ut.
Jag och mamma pratade lite om vi skulle åka till Amsterdam i sommar, men då i slutet av juli för att kolla in Pridefestivalen.

Maj
Det blev föst Pride i Jönköping, andra året de hade detta. Jag var där med kameran.
Tråkigt var att Affi fick somna in 
Han hade blivit gammal, döv och blind, Han kommer vara saknad.

Jönköpings Marknad som alltid hålls i slutet av Maj fick ett besök, kan säga att det är inte ofta jag går på den marknaden.

Juni
Hade en trevlig dag med vänner, vi var ute hela dagen, började med torget och var nere på stan och åt och tog en glass och tjatade en massa... det är härligt med dessa stunder.
Skaffade Storytel... kan man bli beroende, jag lyssnar på böcker i ett. Nja kanske inte appens fel, men det kan vara Isfolket seriens fel hehe... att jag inte skaffat den innan.

Skaffade mig en vattentank... jag som ibland kan vara dålig med vattendrickande... denna kan man ha stående och har kallt vatten i och det håller kallt en stund.
Snygg är den med...
Sen gick en dröm i uppfyllelse, ja jag fick betala för den själv men med sparande av pengar och skatteåterbäring så blir det verklighet.
Min första Michael Kors väska.

Juli
Internationella matmarknaden är tillbaka... givetvis var man där.
Oj vilken värme det kom, jag började må dåligt, far panik av jag blev så varm, kändes som man kokade inombords. Höll mig stilla så mycket som möjligt.

Vi kom iväg till Amsterdam...
jag, mamma och hundarna PP och Hannes. Vi bilade snabbt ner och kom fram på morgonen, sen fick vi vänta ett tag tills brorsan vaknade för han hörde inte när vi ringde.

Augusti
Vi var kvar i Amsterdam när det var Pride, där hade inte det på gatorna utan på kanalen, man har tur att det går utanför på den kanalen där brorsan bor vid. Synd bara att han inte har fönster ut åt det hållet.
För vilken äcklig värme det var just den dagen.
PP var uppklädd den dagen.
Många tittade och pekade på honom, några tog kort på honom.

Shopping blev det också, hamnade i min favo butik Guess. De har så bra när de har mycket till 50% på det som är äldre kollektion... men vad gör det om man gillar väskan...
Denna skönhet kom hem med mig.
Ja ja, det köptes nagellack i en butik på gågatan...

Har en samling med väskor nu... så hittade jag en smart förvaring till mina väskor... ja inte alla...
Det blir lite som en prydnad men jag har faktiskt mina väskor i deras påsar för att de inte skall bli dammiga och det skyddar dem. Ja alla väskor har jag inte skyddpåsar till.
Jag firar 1 år på denna bloggen, har varit på annat ställe innan men nu är det 1 år på blogg.se. Trivs superbra med denna blogg här.

September
Ja nu börjar jag ta mer och mer kort med det jag gör med naglarna...
Har ingen talang för det, men jag tycker det är kul och det är huvudsaken för mig. Om man inte försöker så blir man inte bättre på det heller.

Fotografering i naturen... höst.
Svampar blev det denna gången...

Jag sa till min läkare att jag vill göra en Gastric bypass så nu drog jag igång den karusellen.

Oktober
Höstfotografering... träd och blommor

Naglar...

Remiss skickades in för en gastric Bypass....

Flyttade till mamma för det är dags för stambyte hemma hos mig.
Är utan toa...

Jag och mamma fick idén eller jag... att ta en brunch på IKEA... vi och arbetare visade sig.
Men oj oj vad mätt jag blev... och det var gott och priset 39 kr är superbilligt.

November
Stambytet är klart och jag kan flytta hem
Nya bänkskivor fick man i köket också.

Kallelsen till ett Gruppmöte i Värnamo kom... ett steg närmare en GBP.

Jag fyllde år, mer än så behöver man inte säga hehe...

December
Åkte till Värnamo på gruppmötet, visste det mesta innan. En del undrade man vad de gjorde där, de hade knappt ingen övervikt. Hem och tänka... sen blir det att boka ett enskilt möte.

Göteborg med jobbet, VM i Innebandy. kollade på semifinalen och finalen. Sverige VANN... kul

Kallelse kom till enskilt möte, skall dit den 13 januari om jag fattat det rätt är det då jag får veta om jag får göra denna operationen.

BIO... ensam ja så är det när man skall på Hobbit- Femhäraslaget i 3D, bra film men sorglig.

Julen firades hos mamma... säkert nyår också.

Detta var en liten del av mitt år.
Jag hoppas på ett riktigt gott nytt år inför 2015...
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Biofilm, Böcker, Foto, Pridefestivalen, Stambyte, Årskrönika;

Kommentera inlägget här :