Femtio nyanser av honom

Författare: E. L. James
Uppläsare: Julia Dufvenius

När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.

Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...

Vad jag tycker:
Många pratar om dessa femtio nyanser böckerna, ja varför inte ge sig in på dem.
Jag trodde inte det var en bok jag skulle gilla igentligen för jag gillar med spänning böcker, men jag rycktes med i den, sen kunde man vara utan all erotiska inslag. Men de har väl sin del i historien.
Julia hon är en väldig behaglig uppläsare och boken är mycket lätt att lyssna på för det är inte så många historier och personer iblandade som det blir i en deckare/spänningsbok.

Så nu blir det att ge sig in i de två nästföljande delaran
Femtio nyanser av mörker och Femtio nyanser av frihet.
Ja man måste läsa dem i den ordningen.
Men först skall jag lyssna på Uppgörelsen av Buthler och Öhrlund.

 Omdöme:

Taggar: Boktips, Favoritirepris, Roman;

Kommentera inlägget här :