Stockholm över dagen

Det var ett bra tag sedan jag var i Stockholm, tror det var 2014 med min kusin. Nu var det ingen nöjesresa utan jobb.

Jag och min kollega Helena skulle upp och besöka ett företag som har ett program som vi använder oss av under vår cup. Vi ville lära som mer om det.

Det blev att stiga upp tidigt på morgonen för tåget gick kl 6 på morgonen och jag hade tur att Helenas man körde oss till tåget.

Resan dit gick smidigt och inga förseningar. 
(gammal bild)
Vi gick till Pressbyrån först för att skaffa ett kort så vi kunde ta Tunnelbanan och vi hade tur att man kunde ladda resor så vi tog 4 stycken och sedan bar det av mot vårt mål och vi hade tur att vi inte behövde vänta mycket och sedan blev det en liten tur så var vi snart frame.

Mötet gick bra och vi fick med oss en del att tänka på och lite nya saker som vi kan ta cupen vidare med.

Mötet blev snabbare än vad vi trodde så vi kommer kunde ta oss ner till city för att slå av lite tid där innan tåget går hemmåt.

Alltså Tunnelbanan, när vi åker tillbaka så kom tåget direkt och man slapp vänta, tänka om man hade det så här i Jönköping. 

På en gång fick Helena syn på en affär med skor, 50%.
Vi fick in och hon kom ut med två par och jag.... ja jag kom ut med ett par. Jag tänkte jag skall testa och se man man kan bygga upp dem lite för de var så sköna. Lite snyggare än gympaskor som jag går i jämnt. De kostade 200 kr så det var inte en enorm summa som jag annars lägger på skor.
Testa kan man alltid göra. Funkar det inte så får man väl sälja dem. Sedan var vi inne på NK och kollade, gallerian och Victoria Secrets.
Sedan hamnade vi på Åhléns som är mega stort. Hamnde på nedre våningen som hade mycket skönhets produkter och så Ida Warg saker så jag ville testa att brun utan sol moussen och hade tur att det var rea på dem.

Så en mousse och en vante köpte jag för 171 kr.
Testade att använda det igår. För jag har så vita ben och det är där jag ville testa det för jag får inte färg i solen på benen, har försökt med de består vita. Ser att jag fått lite färg men att det är ojämnt på en del ställe, trodde det skulle funka bra med vanten, kan vara mitt fel ockås att jag var för snabb, jaja jag får testa den vidare och se.

Jag hade otur att när jag kom hem så råkade jag tappa den så den gick sönder men jag lyckas få ut skum på den så man får vara försiktig med den.

Sedan var det dags att åka hem och då visade det sig att tåget var försenat för det var tekniskt fel på det.
Så passade på att kolla in Lush som ligger på Centralen och köpte en ansiktsmask.
Skall blir spännande och se hur den blir. Hade tänkt att köpa den i Amsterdam men nu kan jag testa den innan så man kan se om man kommer köpa den mer. Jag tog den lilla burken som kostar 115 kr.
Den luktar verkligen Kaffe. Det blev en bra dag och lång. Tåget kom efter 26 minuter försening och det var fri sittning i respektive klass och vi satte oss på tåget och det var stora sätten tyckte det var som innan utan att det var lite bredare emellan sättena.

Att det var fri sittning var för att det var ett annat tåg och de platserna man hade bokat fanns inte.

Men vi frös för det blåste kallt, Helena kollade runt om det var varmare på annat sälle i denna vagn och det var det inte.
Efter ett tag gick vi till Bistron för att köpa värmnade och det på ett ställe var det varmt men i andra änden var det kallt i Bistron.
Så vi bestämmde oss att inte köpa något utan vi tog och hämtade våra grejer för att byta vagn ser då på vägen att vi hade satt oss i första klass av misstag och hon som kollade biljetten sa inget heller hehe.

Resten av resan hem satt vi varmare i 2 klass. Vi kom ca 30 minuter sent hem.

Liten lyckad shopping och lång dag som gjorde att man somnade nästan direkt när man kom hem.

Ha en riktigt skön dag
Kramizz