Ny garderob

Ja det är något man verkligen vill ha, men jag tycker det är så svårt att hitta kläder så det är tråkigt.

Jo det finns fina kläder men den stil som jag gillar finns oftast inte i min storlek. Black is my colour skulle man kunna säga. Jag dras verkligen mot svart när jag kollar efter kläder eller skor.

Oj sådan väsk tok jag var innan. Jag var i väskaffärer och kollade hela tiden innan och kunde komma hem med två väskor m.m. Men de blir bara liggandes i garderoben nu för tiden för man har favoriter. Har också blivit kräsen sedan jag började köpa märkesväskor.
Tror till sommaren är det nog två år sedan jag köpte en väska sist... ja så tokeriet är bort i den mån att jag inte köper, men kollar gör jag. Tycker många är snygga men fallet ofta på att de är för plastiga eller något sådant 😂😂😂
Har blivit en Michael Kors väska om året när jag är i Amsterdam, men förra året blev det en klocka istället i MK butiken.

Igår var jag och klippte mig och ganska nära där ligger Kappahl så jag passade på att gå in där för att kolla ör jag hade 50 kr check och 25%. Så jag hittade en T-shirt och inget mer så jag lyckade få ner den till halva priset med mina rabatter.
Den till höger är den som jag hittade på Kappahl.
Den till vänster är från Bonprix som jag beställde för ett halvår sedan kanske och har blivit liggandes, dags att inviga den.

När jag var på asecs såg jag att Haga Hem hade utförsäljning och att den butiken läggs ner, jag gillade butiken när den var Villige men sedan byte den Concept och nytt namn och de ändrade lite stil som gjorde att man inte handlade där så mycket mer. Alltid tråkigt när butiker läggs ner. Sedan har den konkurans med Iems so ligger nästa bredvid.

Äntligen hade de öppnat en gång mellen den nya och gamla delen igen, för att gå runt som man gjorde innan tog sin lilla tid. Får se hur länge det varar för de bygger ju där för att få ihop delarna igen.

Jag har nu helg redan på fredagar fram till semestern och det är härligt och jag har bestämt mig för att ha 5,5 vecka semester i år och det skall bli härligt. Nästa vecka börjar man med sommartid, alltså får man gå hem en timme tidigare varje dag. Härligt.

Ikväll blir det att kolla in Let´s Dance och sedan tänkte jag kolla in den delen av The Housewifes of Beverly Hills delen som gick denna vecka i USA. Så bra när man igenom HayU kan hänga med favorit serierna.
Fick en order igår att kl 15:15 skulle jag kolla kanal 5 på Innebandy SM för att min kollega dömer matchen... vet inte om jag kommer att kolla, kanske slår en glimt på det för då har jag ju kollat 😂😂😂 

Kanske blir det att spela lite sims idag också om man jag känner för det. Har lite tankar och skall se om det går att fixa. Måste bara leta upp ett par bilder om jag hittar dem. Kan ligga på gamla datorn.

Ha en riktig skön helg
Kramizz