Grön Curry Kyckling

När jag var i Amsterdam så passade jag på att köpa hem en ask med Grön Curry pasta för det gillar jag. Perfekt med en ask som man använder allt i utan att det blir liggandes en pasta som bli liggandes i kylen och sedan slänger.
Jag har märkt efter GBP operationen har jag mycket lättare att få i mig asiatisk mat, som wok m.m. det smakar mer för mig. Konstigt hur det kan bli... jag har gjort himelsk gryta som jag gillar men det blir jag snabbt trött på eller faller mig inte i smaken och blir lite lätt illamående av det... alltså ingen dumpning utan att det smakar inte, vill inte ha det. Men wok med nudlar går alltid hem konstigt nog.

Grön Currykyckling

5 portioner

600 g kycklingfilé
olja 
salladslök
1 chilipepparfrukt, röd
1 burk lätt kokosmjölk
1 ask Grön Curry
1 burk skivade vattenkastanjer
salt

Strimla kycklingfilén, och skiva salladslöken och chilipeppar. Stek kycklingen och när den är färdig häller man i salladslöken och chilin.
Låt det steka med en stund. Häll sedan i kokosmjölken och Grön Curryn.
Låt nu detta koka ihop en stund och häll i vattenkastanjerna så de bli varma.

Servera det med nudlar eller ris och med en god sallad.

 
Det blir lite att köpa hem, har kokosmjölk, vattenkastanjer och Grön curryn hemma... sen blir det att köpa salladslök, chilifrukt och kyckling... sen så skall man allt kunna fixa detta till malådor till jobbet.
Synd är att man inte hittar denna Grön Curryn här i Sverige... eller ja jag har väl inte letat, den kanske finns någonstans... märket Conimex har funnits eller finns i Sverige.

Får se när matlagningsgenerna sätter fart med detta, nu först skall jag besöka faster och lämna en väska där.
Ha det gott
Kramizz
#1 - - Sanna Eriksson:

Brukar ha röd curry, kul med grön :D

Svar: Ja röd har jag haft emellanåt, det är gott det med.
Pernilla Johansson

#2 - - ɑ n n i k ɑ:

Mumsigt :D

Svar: Mums kommer det bli.
Pernilla Johansson

#3 - - Anonym:

Men åh va gott de där såg ut avis!!

Svar: Mmm det är gott :)
Pernilla Johansson

#4 - - Eva:

Så gott. Det receptet ska jag testa :-)

Svar: Mmm Eva det är gott :)
Pernilla Johansson