Året som gått... 2013

Ja vad skall man säga om detta året?
Sitter och kollar på lite blogginlägg för hur det har varit.

Min fösta digitalkamera inköptes av lite enklare slag.



Jag bestämde mig att resa helt ensam till Amsterdam och bror min för att kolla på Iron Maiden konserten... det var längesedan man satt på ett plan.

Jag hade hemma mina underbara vänner på en tacokväll, sådant gör en alltid glad när man får umgås med dem.



Lotta



Eva



Linda

Jag hamnade i Helsingborg med jobbet kan man säga, det blev att kolla på Juniorerna som spelade SM där.
Hade mycket trevligt där med Helena.



Tjejerna kom till semi och killarna tog sig till finalen, som jag satt och kollade på TV eftersom vi åkte hem innan dess.
De vann silver.



Jag smakade på den godaste sorbeten jag har ätit... oj den innehåller lite akohol men god är den.



Vart iväg med vännerna på en middag ute och en massa tjat och promenad runt en del av Munksjön, det var bra väder och inte allt för kallt... :0)



Hamnade i Göteborg med jobbet, vi har vårt möte och sen blir det nöje med lite 7 kamp på Liseberg med Göteborg och Halland. Urtrevligt och en tradition vi haft i ett antal år nu.
Och JAG vann en gren, häst kapplöpningen... stolt :0)

Midsommaraftonen flög jag till Amsterdam för att vara där en vecka hos min bror Andreas och hans sambo Cristina, hade otur med att det regnade men trevligt änså att få träffa dem och gå på lite shopping.
Sen var det inte enbart för att besöka dem, utan för att gå på konserten Iron Maiden. Oj oj de två timmarna försvann fort, och de spelade min favo Wasted years.






Och mer musik blev det, jag och mamma åkte till Friggeråker för att lyssna på Mikaels band Dynamitaderna.



Detta var bara någon dag efter jag hade kommit med från Amsterdam.

Hamnade på matmarkanden även detta året, så klart gick man runt och smakade lite, men ingen känguruburgare detta året för min del.



Oj oj de Holländska pannkakorna med Nutella på var hemmelskt goda...

Åkte sen iväg på en Gökhemstur med mamma, vi åkte hem till Mikael och där var även sysslingen Linda som också ville hänga med på vår tur bland släktingarna. Ja man kan inget annat säga när man åker till Gökhem att det var en gren kommer ifrån, har ju släktingar som bodde där redan på 1600-talet.



Hann även med en tur till Ullared och shoppa lite där, men det vart ingen storshopping men alltid trevligt när man kan åka så här, mamma och turades om att gå in för hundarna satt i bilen i garaget. Man har ju ingen man kan lämna dem till.

Vart till Bankeryd och min faster Marie-Ann och även Ingela vart där för Christel som är en syssling skulle komma på besök och det vart kul att få träffa henne...

Sedan for man till Hjo med mamma och hundarna på en shoppingtur på Hem & Hobby och sen passa på att gå runt i Hjo som verkligen är en sommarstad.








Det var en varm sommar som jag inte mådde så bra, så det blev att jag satt mycket med den Ameikanska sidan och skrev ner våra släktingar där, det var riktigt hästarbere men kul att göra.



26 juli kom ett skyfall som dränkte a6 kan man säga, det var vatten i affärer och sjukhus. Vi märkte av det på jobbet efter att fått en kartong med visselpipor som inte luktade så gott och var blöta efter att Intersport hade varit översvämmat, på karongen syntes inte vattenskador därav trodde de att den hade klarat sig men det hade den inte.

Jönköpingsfesten kom till stan.
Jag började med AW på Hasse på sjökanten med Linda och Lotta, ur trevligt och en helt underbar kväll måste jag säga.

Sen blev det italienska markanden med mamma och kollade lite på när de hade triathlon.



24 augusti valde jag att lämna Noggen som jag har bloggat ett antal år på nu, och flyttade till denna blogg.se och trivs bra här måste jag säga. Är kvar på noggen också men skriver inget där, har hand om några forum som jag kollar till.

Vart på Eva och Anders bröllop, Eva vart så vacker i sin klänning, var kul att åka dit och kolla.



Hamnade på ännu en marknad, höstmarkanden här i stan. kul när det blir lite sådana här saker i stan,



Råslättsdagen passade man även på att kolla in detta året.



Några höstturer blev det med kamera och mobil, jag inser hur mycket jag älska början av hösten när naturen ändrar färger...



Jag skaffade ÄNTLIGEN ett par nya glasögon som inte vart så diskreta... vågat av mig må jag säga.

 
Jag gjorde något som jag inte gjort på mycket länge.... broderade en tavla, skulle bara göra något litet men det blev något större, men det var kul att göra detta.



Mer av mina favotomtar inköptes... nu är det nog, de får inte plats ju...



Hamnade åter i Göteborg med jobbet, det var konferans och lite skoj i spelhallen på Liseberg.



Jag köpte min fösta och ja kanske min ända märkesväska som jag tyckte var värd...



Jag firade att jag hade jobbar 10 år på mitt jobb och fick ett presentkort och detta lade jag på denna märkesväska och ja jag fick lägga till en bra slant också.

Granen klädes tidigt i år och den vart helt ny och med en massa massa lampor i sig och jag är så supernöjd med denna gran och lampor, sitter just nu när jag skriver denna årskrönika och njuter av den.



Ja det blev en resa till detta året...



Jag och mamma bestämde oss när helgen blev så bra att åka till Amsterdam till Andreas och Cristina och fira jul där med alla hundar.
Det var mycket trevligt.






Missade lite av markanden och den väska jag såg ut, en Michael Kors kopia... för den riktiga har man inte råd med...

Men det blev en annan väska på en butik den sista dagen vi gick där innan hemåkande.

Och vet ni vad jag köpte mig en MK kopia här hemma istället för samma pris som jag skulle gett på markande och tror denna kommer bli en favoväska...



Vad skall man säga om detta året 2013????
Jag kan säga så att jag har varit på många ställen detta året och det har varit ett bra år tycker jag. Hoppas nu på ett lika bra 2014 eller ännu bättre år.

Med min lilla årskrönika så vill jag önska er ett Gott Nytt År.