Får tapetserat i vardagsrummet

I onsdags var de här och tapetsera vardagsrummet, men vilket arbete det var att flytta in allt i mtten av rummet.

Tycker inte jag har mycket möbler i vardagsrummet, men det tog sin lilla tid, för att jag skall kunna ha möjlighet att flytta sakerna så var jag tvungen att ploka ur det och sätta det i kassar så köket och sovrummet var rätt stökiga fär soffbord och sidobord hamnade i köket.

När man kom hem så såg man den grå färgen som blev bra.
Tråkiga är de 70-tals färgade listerna, tänk om de kunde vara vita.
Men en tråkig sak var att se stora bubblor i tapten. Kan säga att det var ännu värre när jag kom hem och såg det.
Visst när tapten torkade så blev det bättre men inte helt borta. Så jag får ringa på måndag och kolla om de kan kolla på detta.
Lite tråigt att se detta för det är på samma plats som vattenläckan förstörde den andra tapen. Så jag misstänker att det har med det att göra. Hade tänkt hänga upp tavlor i helgen men det kan man inte göra på denna väggen innan de kolla och vem vet man kanske får omtapetserat där.

Jag har en vägg där jag vill ha en tavla som antingen är större eller delad. Den skall vara soffan.
Men fyra tavlor har kommit upp som jag vet inte kommer ev. bli omtapetserade.
Tror mina Diamond tavlor skall vara här denna gången.
Och efter några funderingar så hamnade de där.
Ni som varit hemma hos mig så ser ni att hyllan har minskat på höjden, och jag är nöjd med det, så stereon hamnade i ett annat hörn med den hylldel jag plockade ner. Så talvlan med Joakim Cans fick en ny plats.
Jag kommer visa upp det mer senare hur det ser ut när tavlor har kommit upp och ev, hittat tavlan över soffan och kanske en ny TV bänk som är planen.

Undra om de måste tapetsera om hela väggen eller om det räcker med de två som dåligt... återstår att se. Men min otur så kommer de säga att det är för lite för att åtgärda. Jag som var så glad att bli av med vattenläcka tapeten så händer detta. De enda positiva är att jag inte ser det för TV, den gamla skadan såg jag över TV.

Återkommer vad som händer.
Ha det så gott
Kramizz
Taggar: Inredning, Tapet;

Kommentera inlägget här :