Dyra produkter i skönhetsboxar

Är det bra eller dåligt att man får dessa dyra produkter i boxarna?

Nu har man ju fått avant i ett par boxar som också har varit fullstora och man ser att många gillar nattkrämen och vill köpa den igen för att den är så bra.
Nu har jag i skrivande stund bara testat avant nattkräm som är också en ögonkräm, man behöver enbart använda en enda kräm i ansiktet. Istället för en kräm och en ögon kräm.

Jag gillar avant nattkräm mycket, även om den är bra så vet jag inte om jag kommer att köpa den för jag har en massa krämer hemma som skall göras slut på och sedan så är det priset.
Vill jag ge så mycket för en kräm?
På Lookfantastic ligger den på ca 1200 kr för 50 ml

Serumet från avant ligger på runt 1100 kr för 30 ml.

Nattkrämen känner jag att jag kan ta andra märken, men tänk om man gillar serumet? Det är inte bra för jag gillar ett serum från Clinique som ligger på ca 700 kr som jag tycker är allt för dyrt som jag inte köper för det. Tänk om avant är ännu bättre, får verkligen inte hoppas det 😂

Jag tror jag kan hålla mig från att köpa det... det är om amn hittar det på rea för halva priset i så fall 😉

Jag har en annan dyr nattkräm som jag ännu inte har testat som jag fick i påskäggen från Lookfantatic.
Den kommer jag testa efter att avant är slut.
Denna nattkräm är dyr som attans. jag har 30 ml men på Lookfantastic kostar 50 ml 1798 kr men på Lyko ca 1500 kr.

Hur bra den är så kommer jag inte köpa den, det är allt för dyrt pris på denna och min plånnbok skulle skrika högt NEJ NEJ NEJ 😱

Alla har vi olika plånnböcker och vad man lägger sina pengar i. Jag är den som skiter i vad andra gör med sina pengar, de kan köpa vad de vill.

Den svenska avundsjukan är något som man ofta märker av 🤢. Jag har blivit drabbad av det från en del... men jag bryr mig inte om det, jag skakar av mig detta. 
Jag köper vad jag vill och har råd med, det har ingen annan med att göra.

Är det någon mer än jag som har fått höra, varför lägger du så mycket pengar på ex en teknik pryl, väska när du kan köpa eller uppleva  ***Vad de nu föreslår*** i stället?
Nu kanske det är så att jag inte vill ha eller uppleva  ***vad de nu föreslår***.

Jag är inte du och jag lever inte ditt liv och har kanske inte samma intresse som du har. Det kanske man måste tänka på innan man kläcker ut sig vissa saker som kan såra en annan person.

Vet inte varför jag kom in på detta, det var nog för att det var dyra saker i detta inlägg. Kan tillägga... det är ingen händelse som jag nyligen har blivit drabbad av utan händelser som har hänt från ungdomen tills kanske för något år sedan av olika personer som känner mig väl eller bara lite.

Ha en bra dag och låt ingen annan styra vad du tycker om att köpa eller göra.
Kramizz
Taggar: Skönhet;

Kommentarer :

#1: sussie andersson

Samma hos mig med fast folk undrar varför vi inte åker utomlands nån gång..men vi tycker om att åka runt i Sverige det är ju ett väldigt fint land vi har. Tänk snart 50 år o aldrig har flygit men det är ju bra för miljön säger dom haha

Svar: Ja Sverige är fint, det finns mycket att upptäcka här i landet. Ja du är miljövänlig. Jag har inte flugit så mycket heller mot vad en del andra gör.Det är ju en del som tycker man är konstig att man åker till en stad på utlandsresan och inte till en strand med sol och bad. Men det intresserar mig inte, jag håller mig till städer istället för stranden. Det är ju bra att det finns något för alla... vi gör det vi gillar att göra.
Pernilla Johansson

skriven
#2: Louise

Har också upplevt avundsjukan så tråkigt att folk ska lägga sig i! Jag blir bara glad för andras skull när dom köpt/fått nått dom är nöjda över oavsett pris! :)

Svar: Jo jag vet att du varit drabbad av det, helt orättvist... om man är glad för någon annan och inte missunnar dem, då kommer man själv känna sig lyckligare.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :