Ut och resa - ny resväska

Med blixtens hastighet har ännu en vecka gått. Vad har man hittat på då?

Löningen in och löningen ut kan man säga när man betalar räkningar. Men en utgift som man inte knorrar så mycket på är när man köper flygbiljett till Amsterdam.

Ja nu är resan bokad. 😂 😂 Blev lite lurad. Mamma meddelade att priserna höjs och det är dags att köpa bijetter nu och hon satte datum när vi skulle flyga och jag skulle boka resan och köpa biljetterna. Jag trodde att hon hade pratat med brorsan när vi skulle komma, så jag frågade och nä det hade hon inte... så biljett är inköpt och vi vet inte om vi har boende 😂 🤔 Så kan det bli, vi får väl sova på en parkbänk i skift 😂

Fick ett samtal förra veckan om min klipptid och det visade sig att hon var sjukskriven så jag fick en annan frisör. Där blev det missuppfattning, jag säger inte att det var helt hennes fel utan jag var också otydlig. Hon som brukar klippa mig klipper med maskin på sidorna men behåller en längd på det.
Medan hon jag var hos nästan rakade av håret. Eftersom jag har dålig syn och ser inte på det avståndet så märkte jag inte det först, så jag har väldigt kort hår nu i bak och sidorna.... som sagt det växer ut och jag har inga problem att det är sp kort, bara sidorna som inte blir fint för jag har så tunt hår och skalpen lyser igenom så mycket... det är av den anledningen jag inte gillar det på sidorna.

Om jag haft tjockare hår som bak i huvudet hade det inte varit något problem.

I onsdags var jag och mamma på Rusta för att mamma skulle köpa en ny mindre resväska, hon skall sälja sin stora som hon har. Jag behåller min stora men köpte en ny och som jag trodde var mindre. Mamma valde en turkos väska som de sålde billigt medans jag tog en väska för 699 kr som var en aningen större och man kan göra den större om man vill.

När jag kom hem kändes den inte rätt och kändes väldigt plastig inne för det priset och sedan inget lås på väskan. Tänkte inte på det i butiken.

Så i igår blev det tillbaka till Rusta och lämna tillbaka den för den var inte mycket mindre än den jag har sedan innan.

Det fick bli Clas Ohlsson istället och en väska för 799 kr istället. Den är mindre för om man säger så att min stora är på 108 l och den nya är på 58 l så ser ni skillnaden.
Det är 5 års garanti på väskan, hjulen går att byta ut och bra fack inne i väskan som inte är så plastiga.
Sedan var det ett litet fack på sidan på den andra delen med bandet. det bandet var inte i resår som det brukar vara, men den kunde man ställa in beroende på hur mycket man har.

Skydd till reväskor har nu Clas Ohlsson, det har de inte haft innan vad jag vet. Det fanns bara två val, men jag valde den gula som låg i en påse som ni ser i facket ovan. På bilden så ser den mild gul ut men så är det inte.
I handtaget finns det en en lite ruta som blir röd om man lastar mer än 23 kg i väskan för då blir det övervikt när man flyger.
Det känns bättre med denna väskan än den andra måste jag säga... när jag åkte ner i rulltrappan med väskan så ser jag att det står några nere och det är rea på dem med 20%. Så väskan blev inte dyrare än den på Rusta utan billigare.

Jag kanske hade märkt det i kassan men jag handlade lite annat bla skydd till mammas väska så därför tänkte jag inte på priset.

Ibland skall man ha tur.

Men den turen varade inte många minutrar. Vi åkte till Chop chop efteråt. Köpte vårrullar och wok. När jag kom hem fanns ingen sås med till vårrullarna, hade tur att jag hade sådan sås hemma. Sedan skulle jag kolla in lyckokakan... men den var halv och ingen lapp i.
Vilken besvikelse 😂
Jo i tisdags så kom det ut ett nytt gamepack till The Sims 4 och jag passade på att köpa det, Strangeville heter det och har en del fina saker i och simmarna kan få något konstigt virus så de ser roliga ut när de går. Man skall göra uppdrag i det spelet. Kollade bara in kvarteret men inte mer. Orkade inte med det. Men skall snart sätta mig och kolla in det.

Ha en riktig skön helg.
Kramizz

Kommentera inlägget här :