Nytt till håret

Jag spannande in en vlogg och fann ett nytthårmärke som jag var intresserad av att testa - Budgie

Det är enbart Kicks som har det  märket och det är inget dyrt märke som man skall jämföra det med andra märken som Maria Nila och Moroccanoil.

Jag beställde sakerna på nätet för att hämta ut dem i butiken, man hade otur att jag inte fick äppel cider skrubben till håret, såg att den var slut i butiken också.

När jag stod i kassan sa jag det, då sa hon att hon skulle kolla om de hade någon kvar, jag hade tur att det låg kvar en enda i en låda.

Jag beställde när det var 20% rabatt på detta märke.
All-in-one mist är en vårdande styling produkt, värmeskydd och den ger glans. 150 ml kostar 149 kr.

The apple cider scrub är en löddrande hårskrubb som innehåller exfolierande äppelcidervinäger. Eftersom man stylar sig i stort sätt varje dag så skall denna ta bort rester som man ev. inte får bort. Man skall använda den 1-2 gånger i veckan. 125 ml kostar 149 kr.

The volume dry shampoo, detta torrschampo ger texture och volym så det skall bli kul och se hur bra denna funkar. 200 ml kostar 99 kr

Alla dessa produkter är 100% veganska.

Jag testade lite snabbt torrschampot och det gav verkligen textur men jag spryade på kvällen så man får se hur det funkar en hel dag.

Just nu använder jag Moroccanoil Dry texture spray.
Jag använder även hårsprayen av samma märke.
Gillar detta märke och det luktar så gott. Båda har samma doft. Den är nog den hårspray som jag har haft som luktar gott. Bra holding har den. Den sprayen kommer jag fortsätta med att använda.
Moroccanoil är inget billigt märke, texture sprayen ligger på 300 kr för 205 ml. Budgie ligger på 99 kr för 200 ml, så man kan säga att man får 3 Budgies för en Moroccanoil. 😊😊

Jag får återkomma när jag har testta dessa produkter lite för att se vad jag tycker om dem.

Ha det så gott
Kramizz
Taggar: Skönhet;

Kommentarer :

#1: Louise

Är så taggad på uppdatering behöver bra hårprodukter! :D

Svar: Jag har bara hunnit testa det lite än... men skall testa det lite mer. :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :