Spelat i 23 dagar The Sims 4

Satt här igår och kollade Origin när jag laddade ner det nya spelet. Upptäckte att man ser hur många timmar man har spelet sedan man köpte spelet igenom dem.

Jag slog ut det på dagar och har alltså på 1 års tid spelat The Sims 4 i 23 dagar i sträck. Tror faktiskt det inte är så mycket mot vad andra lägger sin tid på i spel.

Jag bygger och inreder mest så det är inte så mycket spelande utan mer ett avslappnat sätt som gör att man kan komma in i ett maindfull mode.

Men nu har jag faktiskt kolla in nya ön med en av simmarna och testa lite olika saker.

Nu kan de sola och bränna sig för den delen så se till att de smörjer in sig.
Jag gillar det håret för det är så fint gjort. Så hon kan sitta och sola sig på den madrassen och guppa på vattnet.
Väldigt rent vatten får man säga, det ser nästa ut som han svävar.
 
Gå runt med bikini hela dagen verkar hon gilla. The Sims 1 spelar hon på datorn. Känner igen det när jag satt och tittade.
 
Hon har nära till att fiska och fick upp hennes första fisk, det var inte en liten abborre.
Tyvärr är det som i verkligheten att simarna skitar ner och det flyter runt en massa plast och skräp så man får hålla koll på detta för miljön runt omkring kan må dåligt av det.
Sandskupturer är ett annat projekt de kan hitta på.

En annan sim jag har var på kryddmarknad och hon vart inte glad av att äta stark mat, det sprutade eld ur munnen på henne. 😂
 
Hon är konstig, hon kan prata med sig själv och sedan så har hon för sig att något är där och hon blir lite läskig och kollar runt omkring henne, kan det ha med vampyrer att göra?

Det var lite vad som har hänt de få timmar jag verkligen har spelat med simarna.


Ha en underbara Midsommardag.
Kramizz