Äntligen köpte jag de glas jag vill ha

Jag fick ett infall att kolla efter de glas jag har kollat på under de senaste åren och tyckt varit dyra. Kollade in Royal Design och såg att de var på rea och jag slog till.

Det blev en sak till som jag beställde och det var en skifferplatta som jag tänker ha på soffbordet och ställa min små krukor på som jag köpte i Amsterdam för något år sedan.
Den jag hade kollat på var tyvärr slut. Den var nog i det minsta laget men till vintern kan man ha ljus på den så man inte skadar bordet, så den kommer att komma till andvändning.
Kuddfodralet bakom är Carolina Gynning och är köpt på Royal Design också för något år sedan.
Skifferplattan kostar 45 kr och var inte på rea.
Som inte syns på bild så bra är att den svart/grå plattan framhäver krukornas färg mer än när de stod direkt på vita bordet.

Glasen jag köpte är dubbla och det var ett 6 pack och på rean kostar de 498 kr (ord pris 747 kr)

Man kan både dricka varmt eller kallt i dem och de blir inte varma att hålla i, de tål diskmaskinen också och det är ju bra.

Märket är Bodrum och jag har redan invigt dem med att dricka lite Cafe au lait i dem. Valde en medelstorlek på 28 cl.
Alltid lite kul med nytt här hemma. försöker tänka till när jag ser något nytt med att fundera, har jag plats med det? Passar det in? Vad skall jag göra av med för att jag skall ha denna sak osv.

Man tröttnar ju på saker emellanåt. Jag slängde ut en massa koppar för ett bra tag sedan för jag inte gillade dem, så nu har jag ersatt dem med de glass som jag vill ha... och de är multi att man kan använda dem som glas och koppar. Perfekt.

Ha en skön och härlig måndag.
Kramizz
Taggar: Royal Design, Shopping;

Kommentera inlägget här :