Sheet Making och lite annat

Det var ett tag sedan jag lade ut lite tester av sheet mask, kollade på lite bilder och inser att det var inte så många masker som jag har gjort.

Jag har testat Peel off masker som jag inte har bilder på. Jag var inne på Kicks för ett bra tag sedan för att köpa en peel mask och köpte Kicks egna för att testa den. Kommer inte ihåg priset men tror det låg under 150 kr för en tub som håller längre. Den kan man använda på hakan, pannan m.m. så man behöver inte ta hela ansiktet.

Först testade jag bara hakan och tyckte att jag blev lenare i huden i några dagar efter, men blev lite fet efter, är det någon som har haft samma känsla när ni använt Peel off?
Jag har testat hela ansiktet också kan säga att det kan göra lite ont när man tar bort det.
Jag gillar Cliniques produkter och kom hem med Moisture surge produkt som är de produkter jag gillar, denna skall man använda först innan man sätter på serum, dagkräm m.m. och den skall stärka så att fukten håller kvar i huden.
Den är lite kladdig så jag brukar ta på den och sedan fixa lite med annat innan jag sätter på resten av mina ansiktsprodukter.

När jag var i Amsterdam i somras så var jag inne på det nyöppnade varuhuset Primark, kan vara Englands svar på Gekås. 
Jag köpte tre sheet mask där och jag har testat en av dem. Motivert var med en massa glassar.
Nu har jag inte torr hud så det drar inte in så mycket så det kan vara lite kladdigt, jag masserar in det efter att tagit av den och torkar av med en pads, alltså man sköljer inte av det. Men jag märker att huden behöver det för den känns bra eftersåt.
Så jag fortsätter fast det kan vara lite för mycket kladd för min del.

För ett tag sedan var jag inne på Kicks och såg att de hade rea på en sheet mask och köpte en för att se hur den är.
 
Det är detas egna märke och Charcoal är något min hud gillar. Maken är tvådelad och en helt annan kvalité än de mer pappriga jag har testat, den känns mer gummigaktig.
Jag säger bara wow... wow, den här masken är den bästa jag har testat av alla sheet maskerna jag har köpt eller fått.
Inte alls så blött och kladdig. Så denna är någon jag kan tänka mig att köpa, tror de skall ha mer av denna sort, måste kolla in dem.

Sedan har jag testat Niveas Peel off som var med Glossybox Limited edition box.
Den är genomskinligt blå och luktar fantastiskt gott måste jag säga. jag rev för att öppna den och tycket det blev väldigt kladdigt när jag skulle få ut det ur förpackningen så nästa blir att klippa lite i ett hörn för att slippa kladdet.

Jag gillade denna mask och det vill till att man tar ett lagom lager för att det skall torka och inte för tunt för då är det svårt att dra av det.

Detta är vad jag har testat denna gång.
Mer kommer och särsskilt i December så jag kommer att ha två kalendrar. Funderar på att lägga ut den ena kalendern på morgonen och den andra på em.

Det är mycket med 50 produkter men jag funderar vad jag skall göra med det som man troligen inte kommer att använda. 

Har en tanke att jag kommer sälja det jag inte kommer att använda på en lokal loppis och de pengar jag kommer få in kommer skänkas till välgörenhet. Jag känner nog bäst för det för att jag kommer även detta år inte skicka julkort utan det kommer bli hälsning på Facebook och Instagram som förra året, och julkortpengarna går till välgörenhet istället. 
Förra året var det Musikhjälpen får se vad det blir i år.

Ha en skön fortsatt helg och njut av vädret ute.
Kramizz
Taggar: Sheet mask, Skönhet;

Kommentarer :

#1: Louise

Va sugen jag blev på att göra en ansiktsmask nu ! ^^ Tack för tipsen!

Svar: Det var så lite så... hoppas du gjorde en ansiktsmask :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :