Normal i Jönköping

Igår så öppnade butiken Normal i centrum, de ligger på den plats där Ur & Penn låg innan. När jag hörde det så tänkte jag hur liten är inte den butiken. Det var en stor butik för de hade slagit ut en vägg.

Det var mycket folk utanför butiken, när något är gratis och det fnns mat då samlas folk, de delade ut en saker gratis. Jag tog inget men ett besök i butiken blev det. Det fanns många välkända märken och icke så kända, det var bra pris på det som fanns där. Det är en butik som kommer att gå bra.

Nu såg man inte allt för att det var mycket folk men en annan dag så blir det nog en tur in dit för att kolla närmare på sortimentet. De har hårvård, kropp, ansikte, smink m.m.
Träffade på min faster som jobbar på Normal och hann med att säga hej, mer blev det inte för hon har hade fullt upp.

Jag kom ut med några saker. 
Bubblaande ansiktsmasker för 39 kr styck och en handkräm som luktar så gott för 22 kr.

Handrämen är bra, den är inte kladdig och drar in snabbt och det är super och inte illa för det priset. Denna årstiden så använder jag mycket handkräm för jag är så torr, på jobbet sitter man med alla papper som torkar ut huden m.m.
Då jag brukar ha en tub hemma, en i väskan och en på jobbet för man vet aldrig när man behöver det... nja jag har flera hemma... för jag placerar ut dem för att om jag är i sovrummet så behöver jag inte gå till köket eller vardagsrummet för att ta på handkräm.

Det blev lite besök i andra butiker också, Ritual för dofta på en produktserie som jag hörde inte skall lukta så starkt för den tjejen har migrän så hon precis som jag kan inte ha allt för starka dofter. Gillade doften och det är bra att veta. Var inne på Åhléns och The Body Shop också, Cervera fick ett besök och de hade fått in Åsas tomtebod tomtar.

Lagerhaus kollade man in för mamma är ute efter silikonformar som går i Airfryern men vi hittade inga.

Jag hamnade på Ritual igen för jag ville kolla om de hade handkräm och det hade de så jag köpte det, de ville att man skulle testa lukterna men det får bli en annan gång för min del, för denna doft gillar jag.
Fick en stor kasse för en enda liten tub
Man blir så len om händerna när man använder denna, har tagit på mig den nu när jag sitter här och skriver.

Efter den lilla shopping så ville jag gå till Jensens Böfhus för det var längesedan jag åt där och fick kycklingen med favoritsås.... mums mums, mätt och go.
Sedan bar det hemmåt.

Testade den mascara som kom med Septemberboxen från Glossybox, den kliar lite då och då. Har satt på den idag med för att se om man tål den. Märket är Doucce och har den största borsten jag har sett, mycket fibrer i så fransarna blir långa, fint men inte lätt när man har glasögon.

På kvällen blev det att testa den bubbliga sheetmasken.
Den började bubbla i kanterna.
Sedan spred det sig
Man började känna att det bubblade lite, denna mask skulle endast vara på i 5-8 minuter.
När man har tagit av sig masken såskall man massera in det och det blev vitt som en kräm. Därefter tvättar man av det.
Gillade verkligen denna mask, en av de bättre Sheet Maskerna jag har testat och första bubbelmask.

Har nu laddat upp lite inför vintern med sheetmasks och andra ansiktmasker
Makerna är inköpte i Ullared, Normal, Primark och Glossybox.

Det är ju super att man får dessa Glossboxar för då kan man använda dem till att förvara maskerna ni så har man alla samlade och lätt att se när man behöver fylla på lagret.
Det är så kul att hitta nya produkter för att se om de passar mig. Tråkigt om man skulle köpa något dyrt och sedan inse att det inte passa mig.

Nu längtar jag till 1 dec och få öppna upp kalendrar.

Ha en skön söndag
Kramizz
Taggar: Shopping, Skönhet;

Kommentarer :

#1: Emelie

Normal är en toppenaffär! :)

Svar: Ja det är det, första gången jag är i den butiken.
Pernilla Johansson

skriven
#2: Angelica Wåhlin

Tycker väldigt mycket om Normal! :)

Svar: Ja dit kommer jag gå fler gånger :)
Pernilla Johansson

skriven
#3: Louise

Det har jag helt missat måste såklart kika in där nån dag! :D

Svar: Det tycker jag du skall göra.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :