Ost, boxar och tomtar

Härligt med en kort vecka som börjar med att man glömmer delar av maten hemma och satt ensam på jobbet då den ena kollegan är i Syd Afrika och den andra dömer och har sjuka barn.

Hoppas att jag slipper vara ensam nästa vecka för det är så tråkigt. På fredagen blev det en tur till Falköping för att handla goda ostar och kex.

Jag och mamma burkar åka denna fredagen varje år för att då är jag ledig och mamma jobbar ju bra några timmar så hon är tidigt hemma.
Vi var på Falbygdens ost och köpte mina favorit ostar som är Stark ost och Kleva osten, sedan blev det några kex.
Falbygdens ost har en avdelning med saker och det spelar säsongen och det är julsaker nu, de har jättefina saker där och ganska mycket. Något för alla julälskare.

Jo da mitt öga skådade en tomte jag inte har, som en del av er vet så älskar jag Åsas Tomtebod tomtar/vättar.
Denna kom med hem och såg att den heter Lill-Sune när jag kom hem och kom att tänka på att visst har jag en annan Sune eller?
Kollade in de jag har uppe i en garderob och visst har jag paret Sune och Selma så nu de fått ett litet barn, Lill-Sune.
I veckan fick jag hem ett paket Bangerhead och hade en sådan tur med det jag beställde, jag skulle ha nytt schampo och balsam och kollade in en vlogg och hon hade 20% på Bangerhead och jag kollade in sidan och såg att de hade ett paket med det shampo jag ville ha med tvål också till en pangpris och tänkte att jag testade med rabatten och det funkade.
Jag betalade för allt 470 kr inkl avgifter gällande frakt m.m. om jag hade köpt allt en och en så hade det kostat ca 930 kr. Kände det var en bra rabatt med saker som jag hade tänkt att köpa (ja inte tvålen men den ingick i Maria Nila boxen.
Jag använder Maria Nilas schampo och Balsam, sen beställde jagMatric Biolage fulldenisty torr schampo som var på rea och ytterligare 20%.
Maria Nila Boxen var som en låda man drig ut.
Jag fick även ett prov på 30 dagars serum som man inte skall använda året runt, men det är ett dyrt serum på ca 2200 kr för 15 m. Jag fick 2,5 mil det kostar väl ca 370 kr
Idag var jag iväg på asecs för att klippa mig och passade på att kolla in lite butiker och hamnade på Åhléns. Nu börjar presentboxarna komma in och jag hittade en ritualsbox och den fanns i olika dofter och luktade på den gröna och wow vad gott den luktade. Funderade en stund och den fick komma med hem.
I boxen hittar man
Balancing foaming shower gel
Be kind to you skin body cream
Mindful body scrub
Silant hand wash
Denna serie helter The Rituak af DAO med en doft av white lotus och yi yi ren.

Det är den lugnande serien.

När man ändå är inne på grönt så var jag inne på Cervera för att jag ville kolla efter Tova som är damen till Alfred jag köpte förra året och hon är ny för i år.
Ja nu pratar jag om Åsas Tomtebod igen.
Alltsåär detta årets tomar, tror det är nr 14 och 15 av alla Åsas tomtar jag har.
Kollade på henne för några veckor sedan och då fattade jag inte att det var en hon och partnern till Alfred som kom förra året.
Här har vi Tova och Alfred.

Det har blivit lite shopping denna veckan. Jag har lite saker att se fram emot. Skall på bio och sedan kommer jag gå på en show. En resa kommer också att ske framöver till en annan stad på en dag. Skall bli kul att göra allt detta.

Sedan kommer jag testa en ny box, mer om det senare men jag har bestämt att sluta med en av de två boxar jag har nu och testa en annan i 6 månader och efter de 6 månaderna skall jag kolla på vilken av de två boxarna jag skall ha kvar och kommer endast att han en box framöver. Jag skall inte säga att det blir mer sedan, vem vet något nytt kan dyka upp.

Man vet inte vad som är bra innan man testar något.

Ha en skön lördagskväll.
Kramizz
Taggar: Shopping, rituals, Åsas tomtebod;

Kommentarer :

#1: Louise

Men gud vilka söta små tomtar! Vilka bra fynd du gjorde där fick allt det där för typ halva priset är inte dumt! Vad är det för ställe i falköping som ni köper ostar på? :D Vad har jag missat haha jag är typ världens ostälskare ;D

sv: Tack snälla för din fina kommentar! <3

Svar: Tack! Falbygdens ost heter det i Falköping. Åk dit om du är ostälskare.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :