Lookfantastic - November 2018

Då har jag fått hem min första Lookfantastic box för att testa den. Tyvärr blev jag lite besviken på den första jag får, men nästa månad får jag något som jag verkligen vill testa.

Varför ha både Glossybox och Lookfantastic?
Jag tänker sluta med smakboxen som jag också har, det är en superbox, men jag hinner inte med att testa allt och jag delar ut det till andra. Jag som är ensam så blir det mycket, passar mer om man är ett par ioch ev har familj för då hinner man med att testa sakerna.

Sedan har jag som sagt Glossybox som ni som tittar in här vet. Den är bra men lite väl mycket smink. Jag som inte kan sminka mig för att jag inte har den kunskapen med alla nyheter på marknaden.

Har då sett Lookfantastic och en del säger att den är bättre för att man får mindre smink i den än Glossybox. En annan skillnad är att man får 6 produkter i Lookfantastic medans Glossybox har 5 st.

LF är dyrare för den delen. GB har höjt sina priser med 20 kr boxen men inte för oss som prenemurerar. Jag tog LF på 6 månader för att testa den och sedan tror jag att jag bestämmer mig för att enbart ha en av dessa boxar. Nu blir det att jämföra dessa under 6 månader och se vem som vinner.

Har ni någon eller båda av boxarna? Vilken gillar ni bäst?
I LF boxen får alla samma sak, så om man ser vad de har fått i England så vet man att det kommer man också få. Boxen kommer från England och allt är på engelska och även Elle magasinet som är med i boxen. Jag vet inte om man får med Elle i varje månadsbox, har sett att den är med den sista tiden men det kanske är tillfälligt.

Kan tillgga att GB och LF är under samma företag så de poäng man samlar ihop i GB kan man använda på LF sidan så min första box fick jag för 75 kr då jag hade 100 kr  från GB.

Detta är vad som finns i November boxen.
3 smink och 3 kropp/ansikte grejer. Hade hoppats på mindre med smink så därför besviken, sedan tråkigt med badbomben för alla har inte badkar... jag har inte det så jag kommer aldrig kunna använda denna.

Dagkrämen från Ren kommer att testas och ansiktsmasken fårn Elemis också, medans Eyeliner får hitta en annan ägare. Läppgrejen kan jag testa för det är nog en färg som funkar på mina läppar då jag behöver ha något i en nude färg.
Nu väntar jag på Novembers Glossybox så får man se vilken som vinner denna månad, har sett vad andra har fått och får jag det samma som en av de olika GB så kommer garanterat GB vinna i November.

Ha en skön helg.
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Kommentarer :

#1: Louise

Kanske är värt att testa den boxen då! Dock har jag precis börjar prenumerera på testagram och var supernöjd. Normalt sätt kanske jag gillar en produkt i glossyboxen så vet inte om just den är värd att fortsätta prenumerera på. Tack för din fina kommentar också! :)

Svar: Ja ibland är inte boxarna de rätta ett få tal gånger har jag varit riktigt nöjd med boxen. Det är kul att testa nya saker.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :