Gjort en Lashlift

Igår blev det en lång dag på stan. Hade tid hos polisen kl 10 för att skaffa ett nytt nationellt ID, såg ut som en förbrytare på det kortet de visade, men visste att det inte skulle bli bättre om jag tog om det. 😜
 
En del var upprörda för de hade missat att man bara kan  beställa tid och inte dropp in längre gällande pass, en man så att det var 6 veckor tid att vänta. Tanke på hur snabbt det går så kunde de klämma in fler människor på tiderna.
 
Jag var ute vid 10, de ropade upp mig innan.
Stan var längesedan jag var på så det blev att driva runt där i över 2 timmar. En del affärer hade flyttat. Det blev inga stora shoppingkassar, utan kom ut med ett paket med platshandskar. Brukar ha det på mig när jag städar för jag torkar ut så mycket på händerna av de olika medlen. Billigt och bra på Claes O, 30 kr.
 
Sedan var det 5 sinnen som fick besök och jag skall göra en Lashlift med färgning. Jag missade att ta ett före kort, totalt borta i huvudet, försökte hitta en gammal bild men det fanns inga bra.
Det var lite omgångar med vätska som skulle på. Först någon kudde på ögat och sedan var det ögonfransarna som skulle böjas. Och det skall inte följa med de undre fransarna och det var det otäckaste när det skulle göra.
Sedan på med vätska som luktade lite som permanent vätska till håret. Sedan ligga i en kvart med det. Sedan på med nästa medel i en kvart. Till sist färgen i ca en kvart. Därefter var det klart.
 
Wow, vad fransarna såg längre ut nu. Ser ut som man har målat dem.
Det håller i ca 6 till 8 veckor, färgen något kortare 4 till 6 veckor.
 
Jag ville testa det och nu har jag gjort det. Får se om jag gör det ingen, det kommer inte bli varannan månad men kanske någon gång om året eller två.
 
Får ju se hur det håller m.m. fransarna är extremt upphöjda nu, men gissar att de faller ner med tiden när det börjar försvinna.
Man måste testa något nytt i livet.
Nu får jag vänta 24 timmar innan jag kan göra mig iordning för att fransarna får inte komma i vatten under den tiden.
 
Ha en skön lördag.
Kramizz
Taggar: Lashlift, Skönhet;

Kommentarer :

#1: Louise

Blev riktigt fint! :D

Svar: Tack!
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :