Lite inköp till hemmet

Känns som det var ett tag sedan jag bloggade nu även om det blivit något inlägg under veckan eller två.
 
Har inte hänt så mycket i mitt liv den sista tiden, jobbar, pusslat och sovit känns det som är det enda jag har gjort. Jag är så trött på kvällarna när jag kommer hem från jobbet. Önskar att man kunde vara lite piggare, men men sätter jag mig ner så somnar jag, känns som jag kan somna var som helst hehe (skämt)
 
Jag byter buss på asecs så vid bytet då måste jag gå igenom köpcentret en bit för att komma till den andra hållplatsen och på den biten så går man förbi butiker och kan få handla lite och hat man tur hinner man med bussen man skall med.
Det kan bli turer in på Apoteket Som är bra om man skall hämta ut medicin eller något annat man behöver. Sedan kommer de butiker som inte är så bra för plånboken som Panduro, Lagerhaus, Odd Molly, Cervera, Åhléns, Hemtex, Akademibokhandeln, H&M mitt bland dessa finns ett mums mums ställe med wok. Jo jag går förbi fler butiker som Vero Moda, JC som inte får så mycket besök av mig mfl butiker som ligger på vägen.
 
Så en dag blev det in till H&M och handla lite sheetmasker då förådet börjar ta slut. Det blev fyra nya.
Det blev lite dyrare än vad jag tänkt mig för priserna stod inte på dem och guldmasken var inte billig. De andra kostar som jag trodde de skulle kosta runt 50 till 60 kr.
Har kvar en mask från mitt göra köp från eleven, citron skall den vara och jag hoppas den doftar gott. Tänkte göra den idag eller imorgon, känner att ansiktet behöver det.
 
En annan dag såg jag att Cervera hade 20% på tallrikar m.m. så jag tittade in och kom ut med en skål till frukost filen.
Jag hade tänkt att köpa denna så då blir man glad att denna ingick också i 20% sortimentet. Så frukost intas i denna numer.
 
För en vecka sedan var jag en tur på IKEA och köpte en lampskärm för jag ville ha en ny till köket.
Det blev denna och lampan som är i den, men den lampan bländade mig för mycket så det blev att köpa en ny som inte bländar mig så mycket.
Här sitter den andra klotrunda lampan i, den var snällare mot mina ögon.
Hehe när jag tänder på kvällen måste det se ut som en lång pinne med en lite lampa på utifrån. Måste titta någon dag, men nu vill jag inte gå på den sidan för det är isigt där.
 
I tisdag hamnade jag på IKEA igen för min kollega ville dit så vi passade på att titta in där mellan jobbet och fackklubben årsmöte.
Jag var ute efter små lådor att ha med mina morötter i till jobbet, men hittade inga jag ville ha. De so  fanns fans i flerpack med burkar i olika storlekar och jag är enbart ut efter små.
Kom ut med en burk att ha en sallad i till jobbet, eller om man är på resa m.m.
Den innehöll bestick, dressingkopp, bricka för en smörgås kanske.
Allt i ett skulle man kunna säga.
Var på Willys också och där blev det mitt enda bokrea fynd. En stor tegelsten bok om Abba, en Photo book. Har tittat på den innan. Nu sålde de den för det fantastiska priset 49 kr. Då slog jag till.
Har ni fyndat något på bokrean?
Jag köper inte så mycket nu när man lyssnar på böcker. Jag har en bokhylla i Storytel istället för att köpa en massa böcker som tar plats hemma.
 
I onsdags så började jag och kollegan prata lite om en sak och jag sa att jag skulle köpa en större när jag kommer till Amsterdam nästa gång. Hon ville också ha en så vi började googla för att se om de sålde någon på nätet. Vi hittade det på Zalando så vi lade in en beställning. Första gången jag beställer därifrån. Kan säga att det skulle bli billigate att gå in i den märkesbutiken i Amsterdam och köpa den än att beställa den i Sverige. Konstigt kan man tycka men man ser hur mycket de kan lägga på. Ja ja det handlar inte om tusenlappar.
Enligt postnord Appen så kommer paketet om 2 dagar.
Får visa då vad vi har köpt. Exakt likadana och det är inte första gången det har blivit så för vår del hehe. 
 
En Glossybox har kommit så den skall jag försöka skriva om i helgen.
Ha en bra helg
Kramizz
Taggar: IKEA, Shopping, Skönhet;

Kommentarer :

#1: Angelica Wåhlin

Lampan var ju superfin!

Svar: Tack! :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :