Konferens i Sigtuna

I förra veckan var jag iväg på en konferens med jobbet. Vi var tre som åkte från mitt jobb, Jag, Håkan och Helena. Resan upp till Sigtuna tog ca 4 timmar med bil så vi startade vid 7.30 för att komma fram till lunch. Hann med ett litet stopp med.

Vi var flera förbund som var på konfernsen.

Jag har så svårt för konferenser, fattar inte varför jag alltid får migrän när jag åker iväg. Det är väl för jag inte har kontrollen vad som händer, grupparbeten som man kanske hamnar med några som man inte känner så väl och har inget att tillföra osv.

Vi var på Stora Brännbo i Sigtuna. Lunchen var någon fläskkött och potatis som var så där. Sedan blev det att sitta och lyssna en massa tills det var dags för aktiviteter.
Det var brännboll, Boule och tipspromenad.
Jag, Helena och Beata valde det sista men det regnade och vi hade inte kläder för dett så vi valde att kolla på när de spelade.

Sen samlades vi ett litet gäng på Jaanas rum och skrattade gott. Hon bodde själv och hade ett stort rum medans jag och Helena bodde i ett litet rum. 
Varmt var det i det lilla rummet.
Middagen var det friterad fisk som var gott.

Tur att vi båda gillar att sova med öppet fönster för det var riktigt gott. för annars hade vi smäktat av värmen.

Torsdagen blev lång med massa lyssnaden...
På lunchen blev det lax medans jag fick en god kyckling, laxen var ingen höjdare sa de andra, tur jag inte äter lax. 😀
Sedan fick vi ett antal timmar ledigt för att fotbolls VM startar. Men vi gick ner till den lilla staden och handlade lite dricka och gott.
Riktig mysig stad, var tyvärr inte nere i hamnen, för de jag gick med skulle titta på fotbollen, men så blev det inte, hamnde i mitt och Helenas rum och satt och trängde ihop oss, som mest 6 personer.

Middagen bestod av hjort, blodig... inget för mig, hade sagt till innan av jag kunde äta så jag fick röding istället. Den var okej, efterätten var en märklig kombo. Violkräm, violglass, citronmouse och någin typ av lakritskaka. Smakade okej.

Efter middagen så bestämde vi några stycken att spela kubb och vi tre från Småland blev ett lag och Göteborg/Halland det andra laget. Men snart kom lite fler och var med så vi var 6 i varje lag. Vi spelade 3 matcher och vårt lag vann alla 🤗

Sedan blev det sängen... medans en de inte ens kom i säng fick man höra dagen efter. 😱

Fredagen fick snabbt och vi åt en lunch som var rostbiff men jag fick kyckling och till det var något som jag inte ätit på länge, tror det var när mormor gjorde det sist och hon gick bort 2001. Vanlig gurka som hon lagt i någon lag... så gott.

Lunchen var avslutningen och i bilen hem så började jag få ont i magen, vet inte om det var grukan som den inte tålde. Vill inte säga att det var dumpning jag fick i såfall en väldigt mild sådan.

Vi var hemma vid 17 tiden.
Kan säga att lördagen var jag så trött, orkade inget.

Det var mina tre dagars konferens... nu dröjer det till nästa gång  ca 1 år.
Ha det gott
Kramizz

Kommentera inlägget här :