Äntligen har mina kuddar kommit

Jag har funderat på vad jag skall ha för kuddar i nya soffan. Ville ha lite färg då soffan är grå. Har man haft en röd soffa innan så vill man gärna ha lite färg.
Jag letade och letade och försökte hitta billiga och snygga kuddar men föll för inga. Så i bakhuvudet hade jag Carolina Gynning. De är inte billiga men något jag vill ha.

Hittade två som jag gillade och visade  mamma dem och så att hon betalade ena kudden så jag beställde dem. Det var den 6 maj.

Min grå soffa som behöver färg.
Det var tre kuddar jag hade tänkt mig, två med samma motiv. Den ena fanns inne som jag fick på en gång.
Den gör sig jättebra i soffan, de andra kuddarna fick jag besked att de kommer till deras lager den 22 maj, några dagar innan dess så kom nästa meddelande att kuddarna kommer den 5 juni. Suck ännu mer väntan.
Samma dag den 5 juni kom meddelande att kuddarna kommer till lagret den 19 juni. Då tänkte jag de kuddarna kommer aldrig dyka upp.
Men det gjorde de något  dag efter. Då nu ligger de i soffa alla tre.


Är så nöjda med dem. Jag beställde dem från Royal Design.
Härligt med nya saker. Nu skall jag hitta ett sidobord med en avlastningshylla under. Inte alltid lätt att hitta men någonstans finns det. 😁

Har lite smådetaljer att hitta också.
En lite kort under soffbordet, skulle vilja ha i grå filt som man kan ha lite småsaker i som penna, glasögonrengöring m.m.
På bordet skall de ljuslyktorna bytas ut. Jag vad och kollade rea på de Beijnkorf som är ett varuhus i Amsterdam som har märkesgrejer m.m.
Hittade några små vaser som  jag föll för direkt. Vågade inte chansa att de finns kvar när jag kommer dit så brorsan fick  beställa dem. Så de väntar på mig när jag kommer dit.

Ha en riktig skön söndag
Kramizz 
Taggar: Carolina Gynning, Inredning, Royal Design, Shopping;

Kommentera inlägget här :