Ut och shoppa stort

15 juli Amsterdam
 
Jag glömde att skriva igår att jag hade redan shoppat innan jag hade shoppat innan jag hade kommit ner. Såg några snygga vaser på rea på De Bijenkorf så det blev att beställa dem igenom brorsan.
Märket på dessa är &K Amsterdam
De är nu på mitt soffbord.
Idag vaknade jag tidigt som vanligt men låg och drog mig en stund, sedan blev det frukost och en lugn stund innan vi gav oss ut för shopping. Målet var De Bijenkorf.

När vi gick förbi denna shop så blev det stopp.
Jag ville vänta men mamma vill in i den butiken så jag tvekade väl inte igentligen 😂😂
Jaja vi kom ut med varsin kasse.
Sedan gick på Kalverstraat för att kolla lite men jag fick inte gå in i butiekrna Douglas och Desigual för mamma tyckte vi skulle spara dem vid ett annat tillfälle 😂😂
Jo sant vi har några dagar att till att shoppa på.

Jag har funderat på att köpa en skarf från Desigual utan paljetter på, de kliade på min hals. Sedan se om det finns Sheet mask.

Tog en paus på Dam innan vi gick in på De Bijenkorf.
Där inne när man kommer in så är man i väskornas paradis, men väskor från  alla möjliga fina ställen. Gucci, Hemes, Stella McCartney, Michael Kors, osv. osv. sedan finns det lite annat som kläder, inredning mm. på de andra våningarna.

Det blev en lite påse jag kom hem med från det varuhuset.

Väl hemma så blev det att kolla in det jag köpte.
Jag köpte på De Bijenkorf penna och block för att kunna skriva ner det som händer under dessa dagar i Amsterdam för att jag inte kan blogga.
Så sköna pennor att skriva med, jag har inte sett dessa hemma i butik men för den delen har jag inte kollat efter dem men jag kan tänka mig att köpa sådana framtiden när dessa är slut.

Uhh det jag köpte från Michael Kors blev jag lite osäker på när jag provade det ett antal gången men när jag blockade bort plasten så blev det bättre.
En klocka blev det, kan ni tänka er, ingen väska köpt denna Amsterdam resa.
På kvällen beställde brorsan en bunke med kyckling från Kentucky Fried chicken, alltså hur goda var inte de, så himlens goda. Jag har aldrig ätit det innan.
Dagen efter värmde vi upp det som var kvar i Airfryern, de var lika krispiga dagen efter när man gjorde det i Airfryern.

På kvällen blev det en kvällstur med Hannes efter det gick jag och han och lade oss för att sova. Han älskar att bli klad på magen eller struken på ryggen.

I morgon är det en ny dag.
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Inredning, Michael Kors;

Kommentera inlägget här :