The Sims 4

Jag har spelat Sims för många år sedan men nu vill jag ge chansen att spela det igen. Det är lite nytt och som sagt många år sedan jag spelade så jag har glömt bort det.

Vii gärna ha lite tips på hur man bygger bra.
Har ni några favorit klipp på hur man bygger?
Vilka fusk är bra att veta?

Jag har nu fått chansen att testa att spela The Sims 4 och kan säga att det gick inte så bra. Man måste ha bra idéer på hur man skall bygga för det försök jag gjorde funkade inte så bra.
Pengar fusk det kan jag sedan gammalt, såg att det var det samma 😂

Finns det några bra bloggar med de som spelar det?
Kom med tips.
Tack.

Ha en go kväll
Kramizz
Taggar: The Sims 4;

Kommentarer :

#1: Louise

Åh va roligt! Finns väldigt mycket tips och sådär om man söker runt på youtube jag har lärt mig det mesta där igenom två som jag följer är The Sim Supply och Deligracy dom gör massor med roligt och ger inspo :D Men nått fusk jag absolut inte kan leva utan haha är bb.moveobjects som gör att man kan sätta möblerna hur man vill men det kanske du visste? :D Annars är ju CC det som enligt mig gör att the sims blir roligt att bygga hus i och jag laddar ner dom flesta från https://www.thesimsresource.com.

Svar: Nu har jag mycket att lära mig. jag laddade ner mycket CC innan man nu skall jag lära mig spelet först så jag kan det. The Sims Supply har jag hittat men skall kolla in det andra förslaget. Ja bb fusket har jag lärt mig precis men har lite svårt att få till det emellanåt. Huset jag visade på bild rev jag, nu byggs det annat, men det tar ett antal timmar. Oj finns the simsresource kvar, tror jag laddade ner mycket därifrån när jag spelade sims 2. Tack för tipsen. Kram. nu måste jag äta och få mer energi :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :