Internationella matmarkanden

I fredags så var jag inne och jobbade i 3 timmar för att få iväg leverantörsbetalningarna m.m. efter det mötte jag upp mamma för att ta en titt på den Internationella matmarknaden.

Det var inte alls lika mycket som det brukar vara, sen var det inte så mycket nytt heller.
hade siktet ställt på att köpa stroopwafels.
Det fanns endast de med ostar och salamin på plats som sålde detta. De andra med de små goda mini pannkakorna, Poffertjes tror jag de heter är supergoda med nutella på.
Kan säga att dessa var inte så smakrika, det finns en annan sort som brorsan har skickat till mamma som är godare, skall försöka få tag på dem när jag kommer till Amsterdam.

Har fått en jobbmobil, Samsung Galaxy S9 och satt och kollade i den och hittade ett läga på kameran som gjorde mig nyfiken om jag har det på min privata mobil Galaxy S7, den fanns där också. Vet jag kör med två mobiler, det är för att jag vill ha mitt nr privat.

Testade detta på Stroopwafel
Nu så råkade jag ta bort den bild som visade när man tog kortet, men det paket som står längst bort är suddigt men när man tar kortet så behandlar den det och sedan kan man redigera att alla syns bra eller så kan den första vara suddig och den sista klar.
Bra man hittar "nya" saker på en gammal mobil. 😂😂

Eftersom vi inte fick våra små pannkakor så gick vi in och fikade på Condeco. Blev en Hallonpaj med vaniljsås, mums den var god. 
Något mer markandsfynd blev det inte, får spara mig tills man kommer till Amstersdam.

Ha det så gott
Kramizz
Taggar: Matmarknad, Shopping;

Kommentera inlägget här :