November boxar Glossybox vs Lookfantastic

Jag har snart hållt på med Glossybox i 1,5 år och ville kolla in en annan box och det föll på Lookfantastic.

Vilken av dem passar mig bäst?
Jag valde att testa LF i 6 månader och skall desan bestämma mig vilken som är bäst.

Hur gick det med Novemberboxarna?

Lookfantastic kom först och var en fin box, då menar jag utsidan men innehållet passade inte mig denna gången.
Glossybox var fin den också.

Men innehållet är det som man skall bestämma på.

Lookfantastics innehåll.
Här gillar jag highlitern och Elemis, Ren har jag testat men föll inte mig i smaken, badbomb fick min vän som har badkar, för jag äger inget.

Glossybox innehåll.
Shampoo går alltid åt, gillar doften på Body Shop, Pore strip, wow de funkar, sheetmask gillar jag. Huda var väligt lätt konsistens men mina läppar än konstiga men annars gillar jag färgen.

Vinnaren i November är GLOSSYBOX
 
Då står det 1-0 till Glossybox.

Viken hade ni gillat av dessa?
Ha en skön lördag (om ca 3 timmar visar jag vad som fanns i Lookfantastic kalendern, Body Shop publicerades kl 8 i morse)

Kramizz
#1 - - Louise:

Jag är lite trött på glossybox för jag bara använder kanske en av produkterna varje gång. Men har börjat gilla testagram mer för att man får testa så mycket olika saker plus att den är billigare än glossybox 119:- och man får mer grejer! :D Lookfantastic ser ju lite roligare ut dock! :D

Svar: Jag har smakboxen som kommer varannan månad för 199 kr, den är mycket i och jag hinner inte med att äta det, det bort till höger och vänster. Glossy kan vara så att man än vänder 1 till 3 produkter i. Lokkfantastic är ny för mig men har sett vad som finns i nästa box och den är inte dålig. Likaså så kommer en sak minst i glossy som jag gillar. Restaurang har jag inte testat, kanske i framtiden.
Pernilla Johansson