Lucka 4 - Lookfantastic 2018

Då skall man dra ut låda 4 i min fina röda kalender och se vad man hittar där. Denna kalender är lite lurig för det kan vara en stor låda med något litet.

Det var något litet i den lilla lådan.
En liten minitub från Glamglow som är ett märke som har många masker och det är ett märke som inte jag har testat men känner till. Det är inget billigt märke.
Jag fick Glamglow gravitymud som är en peel off mask den skall ge huden ett lyft och känns mer åtstramad. Om jag fattat det rätt när jag läser om den så är den vit när man sätter på den och när den torkar blir det silver och den skall innehålla marshmallow och lakrits. 

Som jag skrev innan är det inget billigt märke så det är ju bra att man får testa detta och om det är värt att köpa det.

Denna tub jag fick räcker nog 1 eller 2 gånger.

Storlek: 15 g
Pris: ca 190 kr

Det finns att köpa på Lookfantastic 15 g och den kostar 190 kr i en liten burk, 50 g kostar ca 500 kr och 100 g ca 700 kr.

Hallå det en mask och jag älskar masker så den skall absolut testas... inte bra om man gillar den för det kommer svida i plånboken. 😂 😉

Imorgon så blir det lucka 5... vad 8 tiden kommer Body shop upp i bloggen.
Kramizz
Taggar: Kalender, Lookfantastic;

Kommentarer :

#1: Louise

Har alltid velat testa glamglow men vet inte om det är värt priset! Säg till vad du tycker om den 😃

Svar: Jag också. Testade den ikväll. Tog ett för tunt lager. Första intrycket av den är att det funkar lika bra med en billigare peel off. Man måste ta generöst med den på ansiktet och då kommer det bli dyrt att använda en sådan mask. På kicks nät jag köpte en annan peel off så de att man behöver inte ha det i hela ansiktet utan på det område man har problem med som ex t zonen.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :