Julklapp m.m.

Hoppas att ni har haft en härlig jul. Min har varit lugn och skön.

Nu går man mot ett nytt år och man får se vad det nya året har med sig. Dessa dagar har jag verkligen tagit det lungt när jag är ledig och det har verkligen varit skönt.

Passade på att testa en ansiktsmask som jag köpte på Lush när jag var i Göteborg, vet inte om den bara finns vid julen men det är choklad jelly ansiktsmask.
Dålig bild men så är det vintertid, det är så dåligt ljus för att ta kort.

Den var vekligen Jelly när man skulle kladda på den i ansiktet och vad var inte passande med ren pannbandet när masken heter Rudolph.
När jag öppnade upp burken så fattade jag inte var det var för jellyplutt i, när jag kladdat i det i ansiktet och hade pannbandet på mig så klickade det till.... det är ju Rudolphs röda mule.
På julaftonen var jag hemma hos mamma och åt lite julmat, vi har inte så mycket på bordet när det gäller mat, men vi är bara två. Saknar brorsan och Cristina när vi det är julhelg, det var ett tag sedan vi firade jul tillsammans. tror det var 2013 när jag och mamma var nere i Amsterdam.
Vi delar egentligen inte ut julklappar man det blir att vi delar ut någon för att ha något att titta på under granen 😂
 
Jag fick Filorga, en ögonkräm.
Skall se om den är bra. Man skall ha den i kylen men risken är att jag glömmer bort den när man väl skall använda den. Får väl skaffa en kyl i badrummet 😂 Det har jag nog inte sett att någon har.
Luktar gott gör den.

The Body Shop kalendern, går den att pussla ihop i boxen eller är det bara djuren man skall få ihop?
Tanke på hur de ligger boxarna så ser det helt omöjligt att få i dem i boxen igen formade som djuren.

Jag skall i ett annat inlägg berätta om de saker jag har hunnit testa av det jag har fått i kalendern The Body Shop och Lookfantastic.

Nu skall jag fortsätta att ta det lugnt igen.
Kramizz
Taggar: Julafton;

Kommentera inlägget här :