Jul här hemma

Ja nu har man fått fram allt här hemma. Gran och pynt. Det blir alltid så fint när det lyser upp.

Jag släpade i lördags upp min stora gran, inser hur tung den nedre delen. Granen är vid och tätt. När den skall ner igen så får det bli att låna mammas kärra.

Man får nog fundera på att skaffa en mindre som man kan ha på bordet som gör att man slipper att släppa på stora tunga saker.
Min nya soffa är större och det gör att den tar större plats där granen har varit, innan har jag kunnat gå runt den men det gick inte nu. Men jag fick den på plats i alla fall.
I gardinstången hänger tre lysande tomtar som jag köpte för ett tag sedan. Helena på jobbet hade hittat dem på Perfect home sidan och hittade en säljare i Jönköping så vi beställde dem.
Här hänger de i köket för att när jag testade dem och tog kort på dem.

Som märks det har inte blivit så mycket bloggande när det har varit kalender inlägg den sista tiden men det är snart slut.
Då kanske man kan få igång bloggen igen och hinna med den.

Han knappt spelat The Sims.

Adventsstaken på bordet köpte jag i Ullared förra året och jag köpte ljus som var väldigt långa men jag tyckte inte de passade i denna så i år köpte kah kortare för det blev snyggare, ja ni har sett den innan med annan dekoration när jag visade de glasmaschetter jag hade köpt.
Jag var aldrig nöjd med detta så jag var och köpte någon dag efter Göteborgresan lite små kulor i rött och silver så det matchar det jag har i granen. Men två förpackningar var inte tillräckligt så jag fick ta några större kulor som jag hade sedan innan och jag är mer nöjd nu med den.
Det glittrar så fint i rött och silver nu.

Har dragit ner på pynt så man inte behöver gå och plocka ner en massa när man skall ta ner allt. ex gardiner har jag inte satt upp i år.

Ha nu en skön kväll
Kramizz
Taggar: Jul, Julgran;

Kommentarer :

#1: Eva

Så mysigt/fint du har 🌲🎅
God fortsättning. /Eva

Svar: Tack! Detsamma.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :