Göteborg för en dag

På lördags morgonen gav sig jag och mamma iväg på en resa, vi tog bussen till Göteborg. Vi lyxade till oss med bra platser så man satt bra.

Resan gick bra och vi var framme vid 11 tiden och gav oss av för att kolla in Nordstan.
Kollade in några butiker som Victoria Secret som det var mycket folk i så jag fick inte ro att kolla in allt så det blev inget handlar där, vi kollade lite efter ett matställe men där hittade vi inget speciellt så såg vi Dimoda som var ett ställe vi skulle gå in i för att kolla efter ljusmaschetter till adventstaken.

Tyvärr så har Dimoda lagts ner i stan när H&M flyttade in i Sesamhuset, vet inte om det kommer att återuppstå, får hoppas det.

De blev så bra och passar bra för de är diskreta.
Bra pris var det också, 10 kr/styck. Perfekt.

Hamnade sedan på Desigual när man gick förbi där. Jag ville ha en ny skarf. Jag köpte en i somras på Desigual i Amsterdam som hade en lila färg för jag trodde jag skulle ha en svart jacka i vinter. Men det blev inte en svart jacka senare utan en vinrödaktig färg. Då skar sig lite tillsammans därför var jag på jakt efter en ny och jag gillar Desiguals skarfar.
Den kostade 359 kr och var ett okej pris.
Såg att det var en hand på den, när jag tog kort på den såg jag att det var ett ansikte också.
Såg också att det var en text... hehe så noga kollar jag när jag köper något, jag kollade bara in färgerna så de passade ihop.
Nä nu måste vi hitta ett matställe, vi gick och gick och kollade in en del ställen som inte hade precis den maten vi hels ville ha. Hamnade vid saluhallen och minns att vi åt på ett köttbullställe där när jag var med pappa och Andreas i Göteborg när vi skulle på Iron Maiden. Köttbullestället var fullt och bredvid fanns ett asiatiskt ställe som vi gick in på.

Beställde nudlar och kyckling. Det var riktigt gott.
Kan tänka mig att äta där igen om man hamnar i Göteborg igen.

Mätta och goa kunde man shoppa igen. Kollade in några butike bla Michael Kors där man drömde sig bort. Såg fina väskor där så klart.

Var inne på Lush för första gången för att kolla efter ansiktsmasker, jag har gått förbi affären många gånger i Amsterdam men trott att de bara säljer badbomber men så är inte fallet.
De har lite annat också.
Det var mycket folk där inne så jag kunde inte se allt, får kolla in den i Amsterdam för jag tror den butiken ligger på gatan runt hörnet där brorsan bor så man kan kolla in om det är mycket folk när man går förbi.

Jag hittade en ansiktsmask som luktar choklad och en läppskrubb med samma doft.

Rituals fick ett besök för min bodykräm håller på att ta slut, passade på att köpa den där så slipper jag åka ner till stan här hemma i veckan.
Spännande att testa Lush produkterna.

Sedan blev det lite andra butiker och NK men ingen mer shopping för min del. Sedan fick vi ge upp för mamma kända av ryggen och vi gick till stationen för att vänta på bussen och vila oss.
Om vi åker tillbaka så får det bli kortare tid vi är där eller ta en övernattning.

Det var en trevlig dag, det enda som ställde till det var vädret, det regnade och det gjorde att det inte var kul att gå ute. Mycket folk och paraply är lite svårt. Men vad gör det när man har med sig hem lite kassar med det man handlat.
Hemresan var trång då märkte man skillnaden mot lyxstolarna på resan till Göteborg. Chauffören som körde var inte den bästa, han visste inte riktigt vart han skulle, vi satt längst fram och mamma fick guida honom vid Landvetter vilken hållplats det var.

Kanske blir det fler resor av denna typ, vem vet.

Ha det gott
Kramizz
Taggar: Göteborg, Resa, Shopping, rituals;

Kommentarer :

#1: Louise

Vad mysigt och vilken fin skarf! :D

Svar: Tack. Ja det var det.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :