Design home - en app

Nu håller jag på med ett spel på plattan/mobilen som jag verkligen gillar, det är inget spel som man behöver sitta i timmar med.
Jag gillar inredning och då är detta spel perfekt. Man behöver inte köpa till diamanter m.m. för att kunna spela, om man tar det lungt så behöver man inte det.
Jag gör så att jag gör den dagliga inredningen och samlar ihop en slant då och sedan så intreder jag några extra utöver den dagliga, sedan kör jag de dagliga igen för att få ihop lite pengar till.

Man får rösta på vilka man tycker är snygga, man får upp två stycken oh väljer den som är snyggast och det är så man får ihop lite mer möbler. Man måste få mer än 4 av 5 för att få en Möbel och om man får 5 så får man lite diamanter.

Möbler finns det många, men tavlor, blommor och dekorationer ökas på efter varje level man kommer upp på. 
Just nu är jag på level 11 och har varit det en stund, måste vid denna levet lagt ner 1 500 000 kr för att komma till level 12, jag ligger på ca 1 300 000 nu. Varje inredningsrum ge mellan 10 000 - 20 000 beroende på hur dyra möbler man har så ni förstår att det tar lång tid att komma upp.

Här är några inredningar som jag har lyckats med att få högsta betyg på.
Dessa var jag mycket nära på
Kul spel som jag rekomenderar till er som gillar att spela spel som inte tar allt för lång tid och gillar inredning.

Ha det gott
Kramizz
Taggar: Mobil, Spel;

Kommentarer :

#1: Emilia Sandell

Nej vad kul :D det där skulle jag lätt kunna fastna i och skapa så många olika inredningslooks :D jag gillar verkligen bilderna med de röda sofforna och detaljerna :D

Svar: Ja det är kul och kött att fastna. Gillar de med.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :