Höst och invigning

Nu är det verkligen höst men tyvärr börjar den gå över nu när träden blir kala. Jag gillar verkligen hösten och se alla härliga löv och färger. Men i november så kommer vintermånaden och den blir inte så vacker :)
Rosenträdgården när jag gick förbi. Jag tog en för tidig buss så det blev något kort på det och en lite promenix ut mot vättern innan man kunde gå till läkaren... dags för den årliga hälsokontrollen.
På jobbet blir det mys nu med tända ljus...
Min kollega tycker jag har mysigt på mitt rum nu... och hon vill också ha det. Måste säga att jag trivs bra här.
Vi har så bra stämning och kul på jobbet och det är så skönt att känna att det är roligt att gå till jobbet, så var det inte för ca 1 år sedan.

Igår var det invigning på den nya delen av A6 elle asecs eller hur det nu skall skrivas. Det är verkligen som en storstads känsla när man kommer in där. Det kommer bli ett fint köpcentra om några år när alla etapper är klara.
En del tomma lokaler finns nu på de gamla delarna men de är till pop up butiker och andra företag som är tvugna att flytta när det är omnyggnad.
Första etappen var ett nybygge så den tog lång tid. Det är två våningar och det är måna nya restauranger som man kan välja mellan. Sedan var det Oil & Vineager som hade ett litet ställe där man kunde handla lite smått. Sedan var det mest butiker som hade flyttat som hade kommit in där.

Det var många rabatter denna invignings dag och helg... passade på att handla lite på kappahl som hade 25% på ett köp.

Skall bli spännande att kolla in det när det inte är så mycket folk... nu kommer man äntligen åt Coop för att handla, kan köpa mina kryddor som bara finns på Coop. Perfekt.

Ha en underbar dag
Kramizz
Taggar: Höst, Shopping;

Kommentera inlägget här :