Glossybox - September

Månadens box heter The Autumn effect och kom i en supersnygg box.
Alltid kul att öppna en box och se vad man har fått i den. Jag gillade denna månades box men har sett att många är missnöjda.
Tycker det är superkul att testa grejer som jag absolut inte skulle ha testat.
Har testat alla tuber men inte ögonskuggan.
1. har jag testat och tycker jag ser en liten skillnad i alla fall, nu är jag inte så mörk undr ögonen, men förkyld så kanske lite piggare av det hehe.
2. Testade på läpparna men gillade det inte, men är en allt i allo kräm, för läppar, hud, hår, naglar och nagelband m.m. Tänker ha den på jobbet till naglarna i vinter för det är sär jag märker mina torra nagelband när man sitter framför datorn och skriver.
3. Ej testad, silver aktig.
4. Har tvättat mig med den... sätter den på torr hud och är som klister och sedan med vatten så blir den som mjölk, okej doft på.
5. Tråkigt att det bara är en test på 5 ml, den luktar gott och jag gillar den, man fick 20% när man köper den från L'occitane sidan.

Nu ser man fram emot nästa månads box som kommer var något för enkelheten och en sak till naglarna som jag fattade det som.

Jo en box kommer emellan... jag köpte en när de sålde för 69 kr, det gäller boxar 1 år tillbaka, så det kan komma en som redan fått eller en helt ny... jag hoppas på en äldra box, kan hoppas på tur då det är 3 månadsboxar jag har fått nu.

Hade som test 3 boxar i tankarna om jag inte hade gillat dem så skulle jag sluta, men jag fortsätter ett tag till.
Ha en go kväll
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Kommentarer :

#1: Louise

Snygg box den här månaden! 😊

Svar: Ja verkligen
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :