På ansiktskräm jakt

Jag har aldrig använt krämer i ansiktet, vet att många säger att det är det man skall använda för att skydda huden, men jag har aldrig känt behövet att göra detta. Har levt med fet hy och det har då känts som ett skydd.

Under detta året så började jag känna  och se att ena kinden är lite röd och känns sträv. Konstigt att det är bara på den ena kinden och inte den andra.

Men det är inte lätt att hitta något som passar mig och som inte kostar allt för mycket. Särskilt när man skall testa krämerna, då är det bra om man får en ett test innan så man kan se om man tycker om det.

Jag hittade en aniktskräm som luktar så gott och är för normal och blandhy som jag tror jag nu har. Fick ett prov i Glossybox, och även ett bra pris på det igenom boxen.
Testar den nu, fick beställa den från L'occitane sidan då jag inte sett den i någon butik.

Hittade ett sett med 3 step för ansiktet och det är för bland och fet hy, men step 3 tonern funkade fint till en början men sedan började den svida lite på vissa ställen.
Märket är Clinique.
Det var rea på detta när jag köpte det, perfekt när man har turen med sig.

The Body Shop har fått besök också.
Den vita tuben, Drops of light är något nytt som jag började testa denna veckan. Blir torr av den men får jag Locctaine krämen över funkar den, men tar jag krämen Sea Weed som är för bland och fet hy och inte sp fet kräm så kan kan känna av torrklåda en tag. 
Den oranga Vitamin C peelingen skall bli spännande att testa. Man tar den i ansiktet så masserar man in och får en massa klumpar som då är döda hudceller m.m.
Skall testa den i helgen för att se hur den funkar.
Här hade jag tur också, köpte man 3 ansiktsprodukter så fick men den ena gratis. Visste inte om det när jag kom dit.

Har faktiskt en 100 kr check på The Body Shop om jag handlar för över 300 kr, och det är lätt att komma upp i. Fick det när jag köpte en present till mamma... hon fick en Body Shop adventskalender av mig.

Jag har faktiskt köpt en till mig också men en Clinique kalender.
Skall bli spännande och se vad man får. Lite skoj skall man ha i livet.

Bra att vi har två olika för det vi inte vill ha kan den andra kanske ha. Om vi inte använder det kan brosans sambo få testa det om hon vill. :)

Nu längtar man till 1 december... knappt en månad kvar. Skall försöka blogga om det varje dag vad det är jag får eller om det blir Instagram, återstår att se.

Ha en go fortsatt helg
Kramizz
Taggar: Body Shop, Shopping, Skönhet;

Kommentera inlägget här :