Glossybox - oktober

Samma dag jag fick köketsbox dök oktober boxen upp från Glossybox. Denna månad heter den Essentials made easy.
Denna box skall innehålla saker som skall göra det enklare och roligare.
Detta var det man fick i boxen.
  1. Brow tamer - låter lite roligt men det är något som jag inte ens visste att det fanns, tänk vad man inte hänger med. Det skall halla brynen på plats.
  2. Magisk makeup remover -  eftersom inte sminkar mig så fick mamma vara min testpilot på denna, det skulle passa henne bra om den funkar, hon är allergisk mot en del rengöringsmedel och skulle slippa använda det.
  3. Nagellack remover i pennformat, som kan ta bort det man målat utanför m.m. Har för mig att mamma hade något liknande för en massa år sedan när jag bodde hemma.
  4. Tandkräm - en liten testtub. Jag har testat den men tyckte den var lite mesig i smaken.
  5. ACO sunkissed ansiktskräm - skall vara något liknande brun utan sol. Alltså skall man våga använda det, tänk om man blir randig för att man inte smetat ut det rätt hehe.
 
Alltid kul att testa lite nya saker som jag absolut inte skulle ha gjort innan. 

Har man nytta av allt i boxarna? Det skall jag vara ärlig och säga att det har man inte.
Vad gör man med de sakerna? Jag har hittat en bra grupp på facebook där man kan sälja det man inte använder, har inte lagt ut något ännu.
Jag väntar lite med det för jag frågar mamma och tänkte ta med det till Amsterdam för att se om brorsan sambo vill ha något av det... vill gärna kolla med de närmaste först. Sedan kommer jag lägga ut det till salu.

Har faktiskt hittat några favoriter i boxarna och det är kul att man gör det :)

Nu får man se fram emot nästa månads box eller den kommer ju under denna månad. Christmas delight heter den så jag kan tänka mig att det blir juligt. Tror det kommer bli mycket smink i den boxen. En ögonskugga kommer det bli i alla fall. Sedan en något från Body shop..

Ha en skön kväll
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox, Skönhet;

Kommentarer :

#1: Louise

Vi fick nästan samma! Tyckte produkterna var bra :D

Svar: Jag har inte testat allt ännu. :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :