Soligt och varmt

Nu känns det som våren är här. Det är bara lite kallt i vindarna. Var ute med Hannes några turer, han är så snabb när han går. Tur är det att han inte drar efter mamma att han inte vill gå utan henne, utan han bara pinnar på.


Jag har gjort lite på en pärltävla,  men har i te orkat med så mycket för jag är trött. Men men jag har inte bråttom.
Har hunnit lite mer än bilden visar.

Satte mig en liten stund igår ute i ringen och lyssnade på bok, men det blev så kalla vindar efter ett tag så jag gick in.

Idag verkar det inte bli lika vackert, risk för regn ser det ut som.

Men det blir lite annat idag så det gör inget om det skulle bli så, just nu tittar solen fram.

Igår så fixade jag till lite godis, färsk ananas som är underbart gott.
Kan leva på det hehe.

Lite jordgubbar blev det också.


Brorsan han är på Irland, igår var Iron Maiden där och spelade. Han reser runt lite för att se dem. Nu har det blivit Holland, Luxenburg, Sverige och Irland. Undra vilket land det blir nästa gång. Jag kan ju skryta med Holland och Sverige. :)

Har så klart använt Airfryer,  vilken underbar maskin.
I fredags blev det potatisbullar. Hade i dem 13 min för lite mer krispig yta på 200 grader. De är varma redan vid 10 min.
Jag stekte på spisen lite kotlettbacon för det ville jag inte lägga i Airfryer,  vet inte alls om det skulle funka. Vet att man kan göra bacon i vanlig ugn.

Man behöver inget fett i Airfryer och när man trycker ut potatisbullar så har fett runnit ner från potatisbullar så de blir ju magrare än vad de skulle blivit om man stekt dem.


Blev sugen på schnitzel så det blev gårdagens mat. Gjorde allt i Airfryer samtidigt.
15 minuter på 180 grader. Vänder efter halva tiden och rör om pommes efter halva tiden också.

Pommes blir krispig och även schnitzel. Här blir det inget fett använt heller, utan det rinner av så magrare än vad det skulle blivit på spisen. Lite bea till det så blev det mums mums.


Nä nu är det dags agg göra sig iordning denna söndagmorgon.
Ha en skön söndag.
Kramizz