Jobbat under U19 VM

Jag och min kollega Helena var nere i Växjö i onsdag och torsdag och jobbade. Vi hade lite olika uppgifter som att vakta att inte obehöriga kom in, hålla iordning på VIP och koka korv till sargvakter som var skolbarn som inte hann äta skollunch.


Trevligt var att träffa på lite folk som man känner igen.
Dagarna gick snabbt.

Sverige matchen var på kvällen, det var mål efter mål i första perioden.

Så vi begav oss till hotellet för det var inte direkt så spännande i matchen.

När vi kom dit så hittade de ingen bokning, då hade en person bokat hos på hotellet mellan torsdag till söndag. Som är de dagar som vi inte är där. Vi hade en himlens tur det fanns ett rum kvar. Det är det lyxigaste rum jag har legat i. Det var en en ende så man kände att man var ensam och kunde inte störa grannar.

Stor hall

Stort badrum och badrockar fanns det.

Möttes av soffa och förföljer, där en TV hängde.

Sängarna och en till TV.

Upptäckte att soffan var en bäddsoffa så Helena bäddade i den så vi hade var sitt rum och stor säng själva. Sov gott gjorde vi också.

Innan passade vi på att äta en ceasar sallad i restaurangen i hotellet som var god.


Sedan var man mycket trött.

Vaknade klockan 5 och började fixa till sig och sedan ner och äta lite frukost innan vi åkte tillbaka till Vida Arena för att jobba lite till.
Denna gång blev det VIP. Så då han man sett hur den ser ut på Vida Arena.

Det sista vi gjorde var att vara i Fortnox och ta en fika med två från styrelsen och sedan servera korv till ert gäng föreningar som hade bokat ett paket. Här var det Bullens som gällde.

Kom hem vid 20 tiden i torsdag så igår fick det bli en lugn dag, bara ett par promenader med lilla Hannes blev det då mamma har svårt att gå nu.


Ha en skön lördag. 
Kramizz

Taggar: Jobbet;

Kommentera inlägget här :