Michael Kors korthållare

När man har en liten väska eller bara vill ha med något smått passar denna korthållare bra. Jag ville den skulle matcha min lilla Michael Kors väska.
Jag bestäde den från Raglady och den kostar 449 kr. Ganska hyfsat pris med tanke på att en del kostar runt 2-300 kr. 
De passar bra ihop :)

Den kommer även matcha min Selma väska och plånbok hehe... Selma väskan har solver detaljer sår det är väl det som inte matchar. :)
Har ett några MK saker...
Allt är inte svart.
Kan ju bara säga att jag älskar Michael Kors väskor m.m. Går man in i butiken så kan vekligen fynda till hyfsade priser och kan inte bryr sig om att man skall ha det senaste. Jag köper det som jag tycker snyggt och skiter i om det är det senaste.

Får se om man köper något i sommar på MK i Amsterdam. Samlar ihop lite pengar för att se om det blir något som man vill ha :) och hoppas att det är rea på det.

Ha en underbar kväll jag får drömma vidare om MK väskor hehe
Kramizz
Taggar: Michael Kors, Shoppa, Shopping, Väska;

Kommentarer :

#1: sussie andersson

Hej Pernilla. Vilka fina väskor du har själv har jag absolut inga Michael Kors i min lilla samling ,den rosa som du har är väldigt fin.Ha en bra kväll.. Kramar

Svar: Hej Sussie. Tack, den rosa är fin, köpte den i Amsterdam när jag var för några år sedan på rea. Skulle köpa en plånbok men kom ut med en plånbok och en väska hehe. Ha det gott Kram
Pernilla Johansson

skriven
#2: Josefin

Vilka fina väskor du har! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :