Lite shopping

Denna jobbveckan gick fort. Jobbade bara 1,5 dag för att jag var ledig i måndags och i tisdag. Jag är ju kompledigt varje fredag fram till semestern som för den delen är snart är här. Så det är inte många arbetsdagar kvar att jobba.


Kom lite glad post idag. Jag beställde ett par målarböcker från Adlibris som dök upp idag. En Querkles bok med katter och en som heter Mythomorphia.

Kan hoppas att Thomas Pavitte kan göra en bok med hundar också.


I Mythomorphia boken av Kerby Rosanes  är lite mystiska motiv skulle man kunna säga. Här är ett litet urval.

I boxen idag låg mammas och min väskskydd. Jag har inte testat det ännu, men mamma har testat sitt men tyckte att hjulen blev svåra att rulla för jag antar att tyget gick emot det.

Får väl ta upp min väska snart så jag kan se hur det blir.
Så här ser mitt skydd ut.

För ca en vecka var jag och köpte en svart kånken ryggsäck i svart. Men vilket konstigt trygg det är i den. Den svarta blev så flammig när man tog i den. Skall det vara så? 

Så jag gick tillbaka med den för att se om det fanns en annan färg som det inte syns så mycket på. För det irriterade mig att se det.
Såg att se hade ett annat ställ och där fanns det andra fjällräven kånken... re-kånken som den heter. Den var i ett annat material som inte blev flammig. Då det blev att jag tog den istället. Fick lägga till 100 kr.
Loggar är lite mer anonym på denna.

Till denna kånken kan man köpa en insats så ryggsäcken kan bli en kameraväska där man kan ha med extra objektiv m.m. till kameran. Såg att en sådan insats kostar runt 500 kr.


Det var min lilla shopping :)
Ha en go kväll och helg.
Kramizz

Taggar: Målarbok för vuxna, Shopping, Väska;

Kommentarer :

#1: Eva

Så fina saker du köpt. Undrar vad väskskyddet är för något?
Kramizz

Svar: Tackar. Väskskydd är något man sätter över resväskan så skyddar den mot skav när de hanterar väskan på flyget. Kramizz
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :